Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (631)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych tak Hitche potkal v osmé třídě, mohlo to s tou blondýnkou z páté řady dopadnout úplně jinak a celý ten bláznivý kolotoč se mohl spustit ještě dřív, než mi na bradě stačil vyrašit první vous. No vida... Dneska mám vousů plné zuby (doslova) a už dávno vím, že cestu do lékárny si každý musí poctivě vyšlapat sám. Přišel jsem na to i bez Hitche, takže sorry, kámo - nejsi mi k ničemu. Leda, že bys vyřídil Evče, ať mi brnkne, až to zas poděláš. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Hitch je romantickou komedii pro muže! I když se to nezdá, tak i akčním typům by e to mohlo líbit, občas budou přivírat oči a zacpávat uši, ale přesto si ji užijí. Will Smith v roli doktora lásky je bezkonkurenční, a to jsem se toho bál, že to nezvládne. Nejlepší je jeho odtažení dívky od skupinky mladíků ala "dvě Corony " :-) Do půlky filmu to šlape hodně dobře, Albert se snaží zaujmout a Hitch taky začíná s novým vztahem, ale potom co Eva Mendes podlehne, sklouzává to do obyčejnosti a průměrnosti. Závěr patetický, ale na chvíli už jsem si myslel, snad i doufal, že odjede s někým jiným. ____ My, Češi taky jednoho Hitche máme, Qarka :-) ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem: nudu (nebyla), megadávky klišé (byly v akceptovatelném množství), křečovitý happy end (byl), upocené dialogy (nebyly), hrdiny, se kterými se nelze ztotožnit či jim držit palce (nebyli tam) a trochu grimas a šklebení W. Smithe (nebyly)... shrnuto, podtrženo... Lepší průměr! Že by romantický film za velkou louží zvedal hlavu z kýčovitosti, bezduchosti a klesající úrovně? Jedna vlašťovka sice jaro nedělá, ale už jsem za poslední rok aspoň 2-3 viděl... :-) Držím palce ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Život se neskládá z dýchání, ale z chvil, kdy se ti tají dech“ Hm ..... pěkné. Jeho prací je „otevřít ženám oči“ a tokajícího chlapa připravit na to prvotní oblbování do nejmenších detailů. Krásná práce ..... vyznat se, poradit a vidět výsledky. Psychologie použitá v praxi. Ovšem, když se srazí dva znalci v „oboru“ léty prověřená zkušenost může selhat. Pohodový film o vtipných a pohotových větách .... a o jednoduchosti seznamování, vždyť „Jakýkoli chlap má šanci uhnat jakoukoli ženu.“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Keď sa Hitch (Will Smith) rozpráva s kamarátom v bare, prechádza okolo nich dievča v bielej blúzke. V ďalšej scéne ich dievča opäť míňa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama