Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětatřicetiletý Alex Hitchens, kterému nikdo neřekne jinak než Hitch, si kvůli dávnému zklamání nehodlá k tělu pustit žádnou další lásku, což mu však nebrání v tom, aby nebyl vyhlášeným expertem na seznamování. Zná ženy, dokáže odhadnout, co na kterou platí, a poradit klientovi, co své vyvolené nabídnout, aby získal její srdce. Jeho zásadou a jedinou podmínkou je, aby šlo o skutečnou lásku. Jeho schopnosti čeká obtížná zkouška v podobě nesmělého, nešikovného tlouštíka Alberta Brennamana, který je zamilován do slavné a bohaté Allegry Coleové, pro niž pracuje jako daňový poradce. Udělat z plachého nemotory muže, kterého by Allegra mohla milovat, se zdá nemožné. Hitch se však překonává a Albert sbírá první body. Když se Allegra rozhodne investovat velkou částku do neznámého návrháře, postaví se na její stranu, i když ho to stojí místo. Hitchovi se ovšem jeho vlastní život začne komplikovat, když se seznámí s novinářkou Sárou, která nemá čas na muže a nevěří kamarádce Casey historku o záhadném „schůzkologovi“. Přestože je na nejlepší cestě porušit své zásady, pozve Hitch dívku na schůzku a přes drobné nehody se s ní začne sbližovat. Už tak složitá situace se ještě zhorší, když se v tisku objeví fotografie Alberta s Allegrou a šéf nařídí Sáře, aby se na nový vztah ostře sledované celebrity zaměřila. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která si díky pravidelnému přísunu vtipných hlášek a zábavy po celou dobu držela přitažlivou lehkost a šarm, a co tratila v nepříliš zajímavé a zábavné rovině vztahu Hitche se Sárou, to bohatě nabrala zpět ve vtipné a příjemné rovině Albertovy snahy získat si srdce Allegry (zejména jejich první rozhovor ve dveřích kanceláře byl kouzelný). Takže pro mě nebylo těžké urazit těch 90% cesty k jasným 4*, jenže pak to film těmi zbývajícími 10% pokazil a v trapném „kukátkovém“ závěru ztratil šarm, vtip i naději, že by z toho mohl být trvalejší vztah. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: Prijemná pohodovka kvôli Smithovskemu faktoru je ľahká a zábavná, ... a dobre sa na to pozerá až k tretej tretine filmu kedy všetko začina byť až moc citovo vypäté a pritiahnuté za vlasy tak až to budí dojem totálnej hlúposti. Škoda toho prehnaného záveru, ... inak by to zanechalo fajnový dojem z dobrej zábavy. Ale americká sila happy endov a lásky to pretlačila. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Tato komedie s příjemným hereckým obsazením mi nějak utekla, naštěstí ne natolik daleko, abych se na ni nemohl nyní podívat a nepět samou chválu. Jak se říká, co je ze života, to se počítá, tak s Hitchem se musí počítat. A nebo se to neříká? To je jedno, jde o to, že stejně jako život, tak i lásku nemůžeme nalajnovat, tak jak sami chceme... Tak alespoň ta zábava byla striktně daná a fungovala... :-) 80% ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Život se neskládá z dýchání, ale z chvil, kdy se ti tají dech“ Hm ..... pěkné. Jeho prací je „otevřít ženám oči“ a tokajícího chlapa připravit na to prvotní oblbování do nejmenších detailů. Krásná práce ..... vyznat se, poradit a vidět výsledky. Psychologie použitá v praxi. Ovšem, když se srazí dva znalci v „oboru“ léty prověřená zkušenost může selhat. Pohodový film o vtipných a pohotových větách .... a o jednoduchosti seznamování, vždyť „Jakýkoli chlap má šanci uhnat jakoukoli ženu.“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud máte v garáži Ferrari (plurál) a obsah pokladnice strýčka Skrblíka na kontě, nepotřebujete pomoc randeologa Fresh Prince, neboť jste právě spadl do cisterny s feromony. Má to ale dva háčky. Při lovu máte práci snadnou jako Predátor na honu brdského spolku myslivců se stařeckou demencí a hlavně si nikdy nemůžete být u protějšku jistí upřímností citu. Pokud nemáte ani tu garáž a konto vám vybílili Rafani, volejte Hitche a zkontrolujte, jestli se kolem vaší milované zrovna nepohybuje Enšpígl.. Tak jak marně hledám u kolonky žánru slovo sci-fi, stejně hledám na rozdíl od ostatních nějaké Willovo charisma. Nezajímavou linii s E.Mendes nikterak nezachránil a z mého pohledu byl drtivě převálcován Kevinem Jamesem, smutným mimem jak vystřiženým z éry němých grotesek. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (26)

  • Sarin (Eva Mendes) byt sa nachádza v podkroví v štvrti Soho (New York, New York, USA). (Arsenal83)
  • Pracovní název snímku byl "The Last First Kiss". (imro)
  • Ve scéně v lékárně, kdy má Hitch (Will Smith) nateklý obličej, má nateklou levou část obličeje. V další scéně venku má však nateklou pravou část. (Kroeger055)

Reklama

Reklama