Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Peytonova se už několik let účastní automobilových závodů NASCAR. Nejmladší dcera Maggie by také chtěla závodit, ale její otec jí v jakékoliv kariéře s vůní benzínu brání, protože nechce, aby se jí něco stalo. Proto dostane Maggie od otce k úspěšnému zakončení studia jako dárek starý Volkswagen Brouk z vrakoviště. Maggie ho s kamarádem opraví a ke svému překvapení zjistí, že Brouk má jméno Herbie. Jak se brzy ukáže, není Brouk jen obyčejný kus rezavé karoserie s motorem, ale kouzelné auto, které Maggie pomůže splnit její velké sny. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

JAn 

všechny recenze uživatele

Ačkoli vypadá Lindsay Lohan za volantem neskutečně sexy a přiléhavá trička jí tak seknou, nemůžu dát více než dvě hvězdičky. Totiž jak se tak zdá, čich na dobré role ji zjevně opustil. Přestože neztratil nic ze svého talentu a půvabu, příběh inteligentního autíčka je plný trapných klišé a místy značně nudný. Hodně nevýrazný je i Michael Keaton a Matt Dilon coby padouch má ještě co dohánět. Ale pokud vám je méně než jedenáct let, věřím, že budete nadšení. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě v dětství nějak minul, což mě trochu překvapuje, protože Lindsay Lohan jsem měla ráda a do videopůjčovny jsem chodila dost často. A možná bych ho před deseti lety ocenila daleko více než teď. Krásně tam vidíte to ponaučení, že si máte vážit věcí, které vám patří a že sobeckost je opravdu velká chyba, jelikož najednou můžete přijít o všechno. Příjemný snímek, ale když se to vezme kolem a kolem, tak dost zbytečný. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne drahá rozprávočka so všetkým, čo k tomu patrí. Čo už, aj cez takéto filmy sa buduje hviezdna kariéra. Ale napriek tomu musím povedať, že to bolo celkom milé, samozrejme brutálne naivné a hlúpučké, ale ako spríjemnenie dlhého dňa rozhodne neurazí. Škoda, že som nevidel staré diely série o chrobákovi. Ale kúsok dieťaťa vo mne stále je, pretože ten chrobáčik bol na zahryznutie a samozrejme aj Lindsay :). 55%. ()

chemik11 

všechny recenze uživatele

Náhodou dobrej film, nevím, co všichni máte. Furt naříkáte, jak spousta komedií není originálních, teď přijde živý auto a stejně se vám to nelíbí. Normálně by to byly asi jen 3 hvězdičky, ale mám slabost pro Lindsay, takže 4. Spousta vtipných situací kolem Herbieho, ty jeho naschvály jsou boží :D Prostě pohodový film, u kterého se člověk pobaví. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrná šablonovitá disneyovka, jejímiž hlavními taháky jsou Lindsay Lohan a brouk. Pro brouky mám slabost, ale Lindsay se tu jako herečka zrovna dvakrát nepředvedla a rozhodně jsou slečny co mě berou víc než ona a třeba její MEZI NÁMI DĚVČATY je minimálně o třídu lepší než tohle. Taky bylo fajn vidět po delší době znovu Matta Dillona, který vystřihl skvělého samolibého záporáka a Michaela Keatona. Závody hemžící se počítačovými triky měly své momenty, romantická linka byla dost zazděná, humor infantilní a spočívající takřka výlučně v tom, že brouk mrká světly, takže jsem se celou dobu přiměřeně nudil a v kině bych to rozhodně nedal. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Maggie zaplatí Crazy Davovi za Herbieho 75 dolarů. To je přesně ta samá cena, jakou nabídl Jim Douglas za dopravu v původním filmu The Love Bug (1968, r. Robert Stevenson). (imro)

Reklama

Reklama