Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Podobných horrorů orientovaných v uzavřeném prostoru jsem již viděl tolik, že tohle mě nijak neoslovilo. Nápad zajímavý, ale zase ten trapný pokus o možné pokračování v závěru. Kamera byla příšerná, v "akčních" sekvencích sice bylo možné poznat co se děje, ale je takový problém něco natočit v klidu a bez parkinsona? ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Velmi nespravedlivě nízké hodnocení na ČSFD! Je sice vidět, že jde o nízkorozpočtový film, jen těžko ale hledám nějaké chyby - dobrý scénář, režie, kamera, hudba, jen střih je někdy až moc stroboskopický. Uvřitelné chování postav, svižné dialogy, nad očekávání dobří herci, po delší době originální příšerka. Ruku na srdce - kolik takových horrorů jsme mohli v poslední době vidět? ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprosto špatně nasnímané a kreténsky urychlené akční scény s nonstry. Pokroucené lidské těla by působili slíp kdyby se nehýbali rychlosti stíhačky. Gore mohlo být dobré, ale opět je to špatné nasnímané. Dabing je naprosto idiotský, ale nevím proč, líbilo se mi to. Njn hold 7 zlatavých Plzní dělá svoje. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

To byl Gritters, hned na začátku? Jo není nad sex pod hvězdami, ať žije kempování. Příběh krásně pomalu a zbytečně plyne a když se začne něco konečně dít, tak kamera zešílí jak nasraná vosa a začne zmateně škubat, trhat, skákat a divák je ušetřen děje, protože nic nevidí. Ke konci jsem se už jen smál...co budeme dělat....co budeme dělat!....áááááá, co uřízneme teď, doktore? Hlavu, reřisérovi!!!! ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bez začátku, bez konce - pár hodin na benzince v 82 minutách. Všecko začla liška s trochu natuněnou vzteklinou, ovšem pozor, se vzteklinou, kterou nevyléčí ani sádra, natož injekce do báchoru! Naprosto originální a nabušenej "záporák", kterej sundá všeho všudy 3-4 lidi.... ale jak.... :) Na tomto je jasně vidět, jak je důležitý mít v takovým filmu kvalitního, nečitelného a respektuhodného záporáka, protože podle toho se potom můžou chovat jednotlivé postavy a ve výsledku na tom celý film stojí. Srovnejte napřiklad s ATM - podobná situace, ale pouze zdánlivě stejně silnej záporák. Na tuto stopáž 4* a příjemné překvapení. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama