Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (244)

heyda 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz klady i zápory tohoto hororu, nemůže mi zbýt nic jiného než čistý průměr. Kladem je originální námět, fajnové prostředí benzínky, brutální lámání kostí, přijatelné herecké vystupování i docela rozumná logika v chování postav. Záporem zůstává chaotická kamera a střih, slabší scénář i třeba ty chodící ruce. To je na můj vkus až moc velká béčkovina. Takže pocity jsou spíše smíšené, proto čistý průměr = 50%. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový horor, který mohl mít skutečně ještě lepší hodnocení, než jsem dal. Monstrum je doopravdy originální, takřka nezranitelné, ale co z toho divák má, když si ho za celou dobu prakticky neužije a to hlavně díky zběsilému, ultrarychlému střihu. Není ani jedná akce, kde by střih chyběl a to mě hodně štvalo a snižovalo prožitek. Bylo zde pár nelogičností, ale vše v rámci. Herecké trio je v celku solidní, některé možná potěší Paulo Costanzo, který hrál v seriálu „Joey“ ;-) 6/10* ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná o dvojici co jede někam stanovat, ale jsou levý a neporadí si ze stavbou stanu a tak jedou hledat motel, cestou je stopne holka a za ní se ukáže kluk a ty je unesou. A nutí je ject kam se dá. Mezi tím přejedou nákou potvoru, která únosce píchne do prstu. Jedou dál až k benzině, dvojice únosců je teda párek k pohledání holka pošáhlá feťačka on uprchlý trestanec. Holka jde na záchod a tam najde zohaveného majitele, který jí prosí o smrt, vzápětí jí rozcupuje. Zbylá trojice se chová v obchodě a snaží se zjistit co to venku je. Jelikož po nich útočí třeba i jen tři prsty. Za zmínku stojí řezání ruky docela síla. Skončí to jak jinak než ......Atmosféru to má dobrou a potvory jsou velice hustý. Přesto se mohli tvůrci pokusit to udělat více děsivější. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti thrillerům/hororům, kde je znát mizerný rozpočet a přítomnost tří a půl herce. Ty svede dohromady snaha jednoho z párů pláchnout přes hranice, ještě předtím si ale udělají nucené zastaveníčko u benzinové pumpy (na kterou mimochodem za celou dobu nepřijede žádný jiný řidič tankovat). Tam se začne umírat, nesmyslně blábolit (biolog a jeho všemožné teorie) a amputovat končetiny (co s amputovanou/napadenou rukou udělají, je ale záhadou). Na všem teplém parazitující příšerka je docela fajn, herci nejsou až tak špatní, nicméně chyběla mi pořádná atmosféra a hodně štval zbytečně nepřehledný střih!! ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Uf to Vám bol horor už dávno som sa tak nebál, srdce mi búšilo až kdesi v hrdle zimomriavky mi chodili po celom tele aj pod kožou a čo najhoršie strašne som potreboval na záchod, močové cesty ma doslova pálili, ale bál som sa vstať, tak som to chcel nejak prekonať, až som sa začal strašne potiť a zrazu na záchod som už nepotreboval, lebo ja som ten moč jednoducho vypotil a vlastne som sa osprchoval vlastným močom, no hrôza. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama