Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Film na kterej jsem přišel úplnou náhodou, nemohl jsem spát a asi ve tři ráno jsem se zadíval na konec tohoto filmu. Samozřejmě jsem si film ihned "koupil" a byl jsem nadšen. J.F. je libovej borec, kterej na konec prohrál, ale i tak byl za hrdinu, takže opět taková americká klasika, ale i tak to bylo dobrý. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Šikana, buzerace, řvaní a nováčci pod vším tím tlakem se pomalu mění v pravé muže anebo odpadnou…. Ano, je to takto prosté. K tomu hlavní postavou je hrdina bez jediné vlastnosti, který se přihlásí k maríně a není moc jasné proč. V závěru film doplní několik nepříliš zručně nasnímaných boxovacích bitek. SHRNUTÍ: Chci se přihlásit k US maríně. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľmi prekvapivo kvalitná a pekná ukážka toho ako zakamuflovať ohraný príbeh niečoho párkrát už sfilmovaného. Veľmi nedôverčivo a škodlivo však pôsobí plagát, ktorý nie úplne vystihuje celý film. Všetko je ostatné však celkom príjemne funguje. Herci sú síce vybratí okate škatulkovo a ukážkovo, no finálne to vyznie celkom pôsobivo. 80%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sportovní, armádní, romantický film ve formě americké limonády s cukroušem Francem. Jako jednohubka to nebylo špatný, ale nic co si zapamatuju víc než že si zapamatuju herecký obsazení v čele kdesevzaltusevzal Donnie Wahlberg. PS: Trailer mně nalákal na shlédnutí tohoto filmu s drobnými vadami - záběry z traileru jsem vůbec nenašel ve filmu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $17,127,992Tržby Celosvetovo $17,496,992Tržby za predaj DVD v USA $28,957,236 //počet predaných kusov 1,227,838║ klasický šablonkový príbeh v ktorom moc postavy nedokážu pohnúť s emóciami /40%/ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama