Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem ušel, ale jak film běžel, došlo mi, že to nebude válečnej kousek, nýbrž těžce propagandistickej. Očekával sem, že jako po tvrdým výcviku přijde na řadu válka, třeba iráček nebo něco podobnýho. Ale pak mi došlo, že se to celý bude odvíjet od nějakýho praštěnýho turnaje gum. Jo, jakmile to začalo bejt zatraceně předvídavý, rači sem vzal do ruky vlnu a začal dělat bambuli k čepičce pro Elišáka :o). Je to rasta čepice pro krtečka, kterej se (aspon teda doufáme) stane její "nejoblíbenější" hračkou :o). Jo, to sem toho zase napsal o tomhle filmu, jednou mě za tyhle kecy zavřou :o)) ()

Lichty 

všechny recenze uživatele

Klišovité, předvídatelné a nepřekvapující, ale zpracováno natolik zábavnou formou, že se z Annapolis snad víc vyždímat nedalo. James Franco prakticky nesleze z obrazovky a hrdého kadeta si užívá z grácií, stejně jako Jordana Bewster, která lépe zahrát snad ani nemohla. Pokud tedy v neděli odpoledne nechcete zbytečně přemýšlet, je Annapolis opravdu výborná volba. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Sportovní, armádní, romantický film ve formě americké limonády s cukroušem Francem. Jako jednohubka to nebylo špatný, ale nic co si zapamatuju víc než že si zapamatuju herecký obsazení v čele kdesevzaltusevzal Donnie Wahlberg. PS: Trailer mně nalákal na shlédnutí tohoto filmu s drobnými vadami - záběry z traileru jsem vůbec nenašel ve filmu. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Síla člověka se pozná v síle jeho odhodlání. Proto jsou lidé i přes svoje jinak zjevné nedostatky, především fyzické a schopnostní, v přírodě dominujícím druhem. Tento film, který je jinak bohužel ukázkou přípravy do americké vojenské mašinérie, toto vše dokládá na příkladech posluchačů Huarda a Nancyho. Povedený film, kterému dominují herecké výkony hlavních přestavitelů a kvalitní boxerské zápasy. P.S. Jordana Brewster jako vždy okouzlující. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková americká army vlasně NAVY klasika. Klukům od námořnictva to v sněhobílých uniformách sluší (holčinám ještě více), ale to víme i bez těchto filmů. A jelikož mi Rocky stačil, ani box mi tu nijak neučaroval. Snad jen Jordana... - Zápletka s napadením důstojníka byla jednoduchá a vyústění očekávatelné. Ruku na srdce, kdo se bál jak to dopadne? Tohle byl zkrátka tak trochu takový natažený díl JAGu. Ale koukat se na to dalo, takže dávám za tři údery do břicha. * * * ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama