Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Mam rad Jamese Franca a proto jsem se na Annapolis tesil. Film nezklamal ale ani nicim neprekvapil. Vsechno jakoby probehlo tak jak melo. Od zacatku uz tusite jak to bude mit hlavni hrdina po cely film tezke a ze nakonec ho bude cekat sladka odmena v podobe divky, novych pratel a vitezstvi(ne v boxu ale predevsim sam nad sebou). Zni to jako klise, ale je to natoceno tak nejak rozumne, jako by si reziser uvedomoval, ze takovych filmu je cela rada a je treba se nejak odlisit. Sice se to neodlisuje tolik, ale ani to nezapada do prumeru. Proste ani bomba ani propadak. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Nic noveho prinasejici agitace nebo-li nabor novych nadeji USA do armady podle predem jasneho mustru, ktery je tak citelny az otravny. Nezapadas do spolecnosti, pridej se k armade, ktera te napravi nebo ti da smysl zit, nabidne lasku, poskytne ubytovani, jidlo, kamarady, dobrou kondici a respekt okoli...hehe 35% ()

Reklama

Fíla 

všechny recenze uživatele

Tohle je to pravé ořechové! Bavilo mě to od začátku do konce a nemohl jsem najít jedinou skulinku tohoto velkolepého díla, ve kterém James zazářil, jako malá hvězdička na tmavě modré až černé noční obloze. Určitě si na tom někdo najde své mouchy ale já to nebyl. Začneme na stavící se lodi, pokračujeme dodatečným přijetím na akademii a potom začne tvrdý výcvik. Ten chlapec tak trochu umí box. Je to velice skromný film, a to tomu možná dodává tu " správnou notu " . 4,5*. ()

TheBalrog 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale tohle je jedno z nejlepších sportovních dramat co jsem kdy viděl. Je pravda, že žánr a děj se mi trevil přesně do noty, jak příběh tak herecké výkony byli bravůrni. Hlavně bych chtěl vyzdvihnout Terese Gibsona a postava kterou hraje James Franco, tak s tou jsem sympatizoval a byla mi docela blízka už od začátku. Klidně se na to mohu podívat bez větších problémů ještě několikrát. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Začátek celkem ušel, ale jak film běžel, došlo mi, že to nebude válečnej kousek, nýbrž těžce propagandistickej. Očekával sem, že jako po tvrdým výcviku přijde na řadu válka, třeba iráček nebo něco podobnýho. Ale pak mi došlo, že se to celý bude odvíjet od nějakýho praštěnýho turnaje gum. Jo, jakmile to začalo bejt zatraceně předvídavý, rači sem vzal do ruky vlnu a začal dělat bambuli k čepičce pro Elišáka :o). Je to rasta čepice pro krtečka, kterej se (aspon teda doufáme) stane její "nejoblíbenější" hračkou :o). Jo, to sem toho zase napsal o tomhle filmu, jednou mě za tyhle kecy zavřou :o)) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • Annapolis je hlavným mestom amerického štátu Maryland a tiež sídlom okresu Anne Arundel. Námorná akadémia bola založená v roku 1845 vtedajším ministrom námorníctva Georgeom Bancroftom. (MikaelSVK)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)
  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)

Reklama

Reklama