Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když je lodní svářeč a amatérský boxer Jake Huard přijat na námořní akademii v Annapolis, věří, že se mu splnil jeho sen. Jakea čeká náročné studium i řada obtížných zkoušek, přesto věří, že uspěje. Večer před odjezdem se seznámí v baru s půvabnou Ali, po nástupu na akademii s překvapením zjišťuje, že dívka je jeho velící důstojnicí. Jake je zvyklý na fyzickou zátěž, tvrdé kondiční tréninky mu problémy nedělají. Má ale potíže s matematikou, navigací, a především s respektováním autorit. Často pak doplácí na svou zbrklost a svéhlavost, a když se rozhodne utkat v boxerském ringu s velícím důstojníkem Colem, dostane pořádný výprask. Díky Coleovi se jeho studium na akademii mění v těžký boj. Jake by nejraději s akademií sekl a vrátil se k práci v loděnici, zároveň ale chce svému otci dokázat, že je schopný dosáhnout svých cílů. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jake Huard (James Franco) touží po jediném - stát se mariňákem. Tak dlouho bombarduje úřady, až jej přijmou na Námořní akademii. Ale jako rebel nebude mít snadné projít ani prvním ročníkem - zvlášť když si na něj zasedl jeden z vychovatelů, Cole (Tyrese Gibson). Když se chystá školní boxerský turnaj, ucítí Jake příležitost, jak se Colemu pomstít. Ale ani Cole není špatný boxer... I když svým námětem mne tento film až tolik nenadchnul - přece jen, kdo normální by se tak moc chtěl stát vojákem (a možná právě proto takovéto agitky vznikají) - tak jako celek mne docela pobavil. Herecké obsazení skvělé (James Franco patří k mým nejoblíbenějším herců, tvrďák Tyrese Gibson je taky cool, a Jordaně Brewster to zase sluší), akční scény jsou taky fajn, a to občasné filozofování (když se budeš hodně učit, trénovat a papkat zeleninu, jedině tak se s tebe stane ten správný mariňák) mi tentokrát ani moc nevadilo... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom ma prekvapil tento film.James Franco dokazuje, že patrí medzi tých lepších hercov a snaží sa to dokázaj aj režisér Justin Lin, ktorý už stihol spackať sériu FaF.No obidvaja sa v totmo filme predstavujú v tom lepšom svetle a na gól im prihrávajú aj herecké tváre ako Tyrese Gibson, Jordana Brewster či Donnie Wahlberg.Prekvapil ma aj scenár, ktorý nieje až tak zlý.Keď to všetko zlepíte dokopy a zabalíte to ako nedelené rezne do strúhanky (hudba v podaní Briana Tylera), tak vám vide lepšia športová dráma, ktorá rozhodne nenudí.Obľúbený soundtrack: Annapolis. 85% - 4* ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Annapolis sa radí do kategórie "filmová jednohubka". Skrz naskrz priemerné, športové drama, ktoré v žiadnom prípade nemá ambície vyryť dieru do sveta. Ak predpokladáme, že vám vaše oči počas premietania nevypovedali službu, mali ste možnosť zhliadnuť zopár malých hviezdičiek z viac menej známych popcornov - Jordana Brewster (Rychlo a zbesilo 1), James Franco (Spiderman), Tyrese Gibson (Rychlo a zbesilo 2). Hľadáte niečo na štýl "americká oddychovka", ktorá je mimochodom nadmieru predvídateľná?..budiž.. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Síla člověka se pozná v síle jeho odhodlání. Proto jsou lidé i přes svoje jinak zjevné nedostatky, především fyzické a schopnostní, v přírodě dominujícím druhem. Tento film, který je jinak bohužel ukázkou přípravy do americké vojenské mašinérie, toto vše dokládá na příkladech posluchačů Huarda a Nancyho. Povedený film, kterému dominují herecké výkony hlavních přestavitelů a kvalitní boxerské zápasy. P.S. Jordana Brewster jako vždy okouzlující. ()

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Film na kterej jsem přišel úplnou náhodou, nemohl jsem spát a asi ve tři ráno jsem se zadíval na konec tohoto filmu. Samozřejmě jsem si film ihned "koupil" a byl jsem nadšen. J.F. je libovej borec, kterej na konec prohrál, ale i tak byl za hrdinu, takže opět taková americká klasika, ale i tak to bylo dobrý. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (5)

  • V magazínu „Muscle & Fitness“ byl snímek označen jako film s osmým nejlepším sportovním tréninkem. Prvenství drží Rocky (1976). (Sufferer)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v prostredí americkej Námornej akadémie, vznikol bez podpory amerického Ministerstva námorníctva a Ministerstva obrany. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama