Reklama

Reklama

Osamělý vlk McQuade

  • Česko Vlk Samotář (více)
Trailer

Chuck Norris v roli texaského šerifa pátrá po ukradených zbraních. J. J. McQuade (Chuck Norris) je texaský muž zákona a drsný chlapík. Dohlíží na dodržování zákona, ale uplatňuje právo příliš svérázným způsobem, což mu přináší pouze nepříjemnosti z řad úředníků. Je mu proto k ruce přidělen nováček Kay (Robert Beltran) , který mu má pomáhat s případem únosu nákladních aut se zbraněmi. Když společně objeví místo úkrytu, jsou zajati bandity a zasypáni i s autem hluboko pod zemí. Šance na vyproštění, je minimální... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Jelikoz jsem nikdy nemel video, obesla me manie VHS kazet s dubingem jedne osoby a la "Rambo vzdé sa. Nemáš žádnó šancu!" Na tento skvost jsem okrajove narazil diky slovenske televizi a prestoze jsem stacil poprepinat jeste na jine programy, prekvapive jsem videl zrejme i ty dve zlomove sceny - vyjezd auta z pisku, souboj v karovanem svetriku. Ty wole japonec! Spaste dusi nebo vam Tarantino natrhne prdel... ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Madam, a čo do čerta vy vlastne viete?" – „Ja pre plukovníka len pracujem, nespím s ním." Tak nakoniec aj Chuck Norris dokáže prekvapiť v pozitívnom zmysle slova. Poctivé béčko štylizované do neowesternovej formy, výborná atmosféra, fajn herci, akcia v rámci možností a rozpočtu tiež celkom ujde, čerešničkou na záver je súboj Norris vs. Carradine. 60 % ()

Reklama

PetrVabruscak 

všechny recenze uživatele

Ještě než bylo na světě Komando a Krvavý sport, vznikl film, který je pro mě synonymem pro akční B-movie. Ano, ve filmu má hlavní roli Chuck Norris, ten o kterým se píše miliony vtipů a ten, který posílá milony na charitu. Film je několikrát vzpomínaný i v druhém dílu Expendables. Asi v žádném B-movie nenajdete tak skvělý soundtrack - všechna čest Francesco Masi. Film je drobet ve stylu westernu. Chuck je pořádný buran... ...pořád se potí, chlastá pivo, má super auto a jeho jediný společník je vlk. Přidělímu mu přitroublýho kolegu, zamiluje se do nesprávné ženy, která mu vygruntuje a on jí postříká hadicí a vyválí v kaluži. Jenže ona hodná uklízečka je přítelkyně kunfu legendy Davida Carradineho, který je překupníkem zbraní a když Kill Bill unese Chuckovi jeho dceru, tak je asi jasný, že musí dojít ke vzájemnému střetu. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

V ere najvacsej slavy som sa na to po predchadzajucich skusenostiach s Chuckom vykaslal. Aj ked samozrejme scenu s pochovanim som z rozpravania poznal dokonale😁 velka chyba a prekvapilo ma ako je to cele sice sialene blbe, no takisto celkom stylove (innspiracia v spaghetti westernoch je super), osudove a s ikonizaciou postavy to pracuje velmi pekne. Takze nakoniec dobry film s Chuckom Norrisom v hlavnej ulohe nie je vtip, ale realita. Ano, zub casu sa zahryzol dokladne, no urobilo mi to velku radost a mrzi ma, ze som to v mladosti odignoroval. A scena s pochovanim je mega😆 7/10 ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Chuck Norris v té nejlepší formě. Zábava, která ve své jednoduchosti dávkuje vše, co má akční film nabídnout. Ačkoliv například jiní borci jako Steven Seagal či Jean-Claude van Damme nejsou o nic lepší, kladu si otázku, proč je tedy tak všeobecně zesměšňován? Že by ohledně hereckých výkonů či přehnané fyzické super výkonnosti? Kdo ví? Možná příčina tkví, že jeho role vyznávající kult síly jsou vždy přednostně ztvárněny a proto vypadají asi jako jediný atribut jeho herectví, ale nepochybuji, že tento film patří k té lepší části jeho filmové kariéry. ()

Galerie (165)

Zajímavosti (8)

  • David Carradine jezdí v autě, které má na SPZ napsáno "Texas Carate". (smrtubohem)
  • Film dostal pôvodne rating R, no po odvolaní sa nakoniec v kinách premietal s ratingom PG, ktorý bol v roku 1983 ekvivalentom dnešného ratingu PG-13. A to aj napriek tomu, že obsahuje priveľa násilia a hrubých výrazov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama