Reklama

Reklama

Obsahy(1)

For Those About to Rock je koncertní záznam z festivalu Monsters Of Rock, který proběhl v září roku 1991, jen pár dní po neúspěšném pokusu o státní převrat v bývalém Sovětském svazu. Do Moskvy se sjelo milion a půl metalových fanoušků, aby na letecké základně Tuschino zhlédlo fenomenální představení kapel jako AC/DC, Metallica, Pantera a další. Gigantický hudební festival neuvěřitelně reflektuje s tehdejší situací v komunistickém Rusku. (Punisher)

(více)

Recenze (5)

oskiii 

všechny recenze uživatele

Neskutečný nátěr v opojení svobodou. Legendární Metallica a famózní Pantera… dvě nejlepší metalové kapely všech dob na jednom podiu. Co víc si přát? Snad jen zažít to na vlastní oči a uši. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Metallica ve své nejlepší formě v roce 1991 a jejich nejlepší black album, naprosto úžasný koncert, který jsem chtěl vidět hlavně kvůli neuvěřitelnému počtu 1 600 000 fanoušků a těžko říct co se mi líbilo víc zda záběry na Metallicu nebo do rozvášněného davu a na komunistickou policii s přiblblejma placatýma kulatýma čepicema , která se z toho asi mohla zcvoknout, co si to vůbec dovolili dát do Ruska takovou „strašnou zápaďáckou" hudbu. Trochu mi vadila rozlítaná a někdy rozmazaná kamera, ale atmosféra úžasná. Nechápu co ale měli z toho uplně ti zadní fanoušci nebo ti někde na boku mimo stage. Ač jsem fanda převeliký tak na takový koncert bych nešel pokud bych nestál přímo u pódia, to bych tam musel asi stanovat měsíc dopředu. ()

Javad 

všechny recenze uživatele

FOR THOSE ABOUT TO ROCK je názov video záznamu živého vystúpenia kapiel AC/DC, Metallica, The black Crowes a Pantera na letiskovej ploche Tushino v Moskve. V septembri 1991, len niekoľko dní po neúspechu Augustového puču, sa 1.6 milióna fanúšikov rokovej hudby zišlo v Moskve aby si mohli vychutnať prvý open-air koncert v Rusku, ktorý bol súčasťou série Monsters of Rock. Záznam taktiež ponúka pohľad na úsilie ruskej armády koncert zrušiť. (Wikipedia) ()

Reklama

Ideatore 

všechny recenze uživatele

Prostě nádhera! Pantera, Black Crowes, E.S.T., Metallica a jedineční AC/DC (a) na pozadí dramatických událostí v roce 1991. ()

Reklama

Reklama