Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Horor

Recenze (1 916)

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Od prvních záběrů jak z Avatara mě film naprosto pohltil. I když se nic neděje, tak každičký záběr je naprostý skvost, pastva pro oči. Naprosto vynikající kamera pro detail. Nedočkavě se budu těšit na další pokračování.

plakát

Nezlomní (2024) 

Pro filmy o psech mám slabost už od dětství. Nejraději jsem měl asi Bílého Tesáka. Pěkně zpracovaný film s nádhernou přírodou a věrným psem Arthurem v drsném závodě podle skutečného příběhu.

plakát

Občanská válka (2024) 

Od filmu jsem očekával víc, bylo to nějak divně natočené, ale zkousnout se to dalo.

plakát

Furiosa: Sága Šíleného Maxe (2024) 

První díl z roku 2015 s Charlize Theron se mě líbil, ale tohle je digitální patlanina. I přes spoustu skvělé akce a efektů mě to víceméně nudilo. Napětí žádné, je tupá podívaná pro tupé diváky, ale i ti mají právo na kdejakou kravinu, proto se neustále točí přiblblé komiksy pro bezmozky. Přepálená stopáž, naprostá ztráta času.

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Všechny dosavadní díly jsou skvělý, snad bude pokračování. Odpad dávají cikáni. Samozřejmě by to chtělo větší šmrnc, ale celkový výsledek stojí za to. Já bych se zachoval stejně, jedinně tohle na všechny bastardy a šikanisty platí. Až někomu rupne v bedně a oddělá je. Dnes vidíme nejen v Německu a Rakousku co za verbež si tam natahali a co se tam děje. Proti slušným cikánům vůbec nic nemám, bastardi jsou i mezi gádžama, ale cikáni nejdou převychovat. Víc takových filmů. Všem dílům bych dal nejraději plný počet, ale muselo by to být jinak zfilmované.

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Mě se film líbil, ale je takový pomalý, chybí mu víc šťávy. Utekla mě trojka, tak jsem ztratil nit, asi jsem se měl znovu dívat od jedničky.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Od filmu jsem očekával větší blbost a i když to blbost byla, tak se mě to dost líbilo. Klasický oddechový film na pobavení s vypmutým mozkem.

plakát

Atlas (2024) 

Sakra, to je spíše komiks než klasická sci-fi a komiksy nemám rád. Spousta trapných nelogičností, ale pěkná podívaná, kterou brzy vypustím z hlavy. Na stárnoucí J.Lo se stále pěkně kouká.

plakát

Rudý přízrak (2020) 

Začátek pomalý, pak se z filmu vyklubal ruský válečný western. Hudba povedená, v druhé polovině svižná akce, jen mě opět vadili němčouři bez germánských rysů, ale to se dá zkousnout.

plakát

Havěť (2023) odpad!

Špatná hudba, špatná kamera, špatní herci, ze začátku hodně nudné a ukecané , nějak jsem se do té pavočí hrůzy nemohl zažrat. Film nemá horororovou atmosféru, debilní rap mě rozčiloval hned od počátečních titulků, blbý konec, všechno blbé, dokoukal jsem jen kvůli vychvalovaným komentářům, ale tady na ČSFD se nedá ničemu věřit.