Reklama

Reklama

Unplugged: The Corrs

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Kanada, 2000, 72 min

Režie:

Nick Wickham

Kamera:

Nic Sadler

Obsahy(1)

Vystoupení irských The Corrs v doprovodu Irish Film Orchestra  ze série televizních koncertů stanice MTV, při kterých interpreti využívají výlučně akustické hudební nástroje. Píseň What Can I Do? se dostala i na výběr The Very Best of MTV Unplugged vedle R.E.M. nebo Erica Claptona. Natočeno 5. října 1999 v Ardmore Studios v Irsku. (Ludus)

(více)

Recenze (9)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pre majiteľov audia je tento záznam koncertu z akejkoľvek stránky absolútne nezaujímavy. Pre fanúšikov Corrs na jedno príjemné pozretie a veľa príjemnejších počúvaní. 70% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Na namáhanie repro bední mám doma absolútne odlišné koncerty a na príjemné posedenie s návštevou a fľaškou vína, keď sa chceme aj počuť a porozprávať mi už dlhší čas slúžia aj súrodenci Corrovci. Sám som prekvapený, ako si ma ich nevtieravá, príjemná hudba s nádychom írskeho folklóru získala. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení. To tady jako všichni posloucháte nějaký trapný umělý disco nebo hip-hop nebo co? Víte vůbec, co je to muzika? Nástroje-dechové, strunné, bicí atd.? Kolik strun mají housle? Co to je hudební takt? Stupnice nebo noty? Já teda nevím, ale ikdybych nebyl fanoušek The Corrs, tak jako hráč na saxofon a klarinet musím docenit tento krásný komorní koncert, protože písničky jsou to překrásné a rodinka Corrsů je opravdu sympatická. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Akusticky i vizuálně úplná paráda .. .."všimli jste si, když jedna z dívek udělala při své hře malou chybičku, jak po ni okamžitě zbývající sourozenci střelili pohledem a jen se tak navzájem na sebe potom uculili?".. ... ... ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Inspirace irskou folkórní muzikou sourozenců Corrových je tak líbezná a milá na poslech, že když si chci poslechnout pohodovou muziku do deštivého "ostrovního" počasí, okamžitě šáhnu po The Corrs. Favoritem je The Radio. 80% ()

otaznick 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších koncertních vystoupení The Corrs. V komorním prostředí za doprovodu Irish Film Orchestra plně vynikne krása jejich poetických skladeb. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Pre mňa, ako fanúšika The Corrs, je unplugged príjemným spestrením s poznaním iného nádychu niektorých pesničiek. Vcelku na mňa pôsobili súrodenci dosť afektovane svojim správaním a preto zrazím jednu *. ()

Holobrádek 

všechny recenze uživatele

Tahle skupina pro mě vždycky patřila do popového mainstreamu. Jejich jedinečnost a absolutní muzikálnost jsem objevil až díky tomuto DVD. Fakt povedené... ()

Reklama

Reklama