Reklama

Reklama

Mike Judge, jeden z tvůrců seriálu Beavis a Butt-Head, Tatík Hill a spol. a Maléry pana Šikuly, přináší šílenou komedii, která vás donutí dvakrát se zamyslet nad budoucností lidstva. Seznamte se s Joe Bowersem (Luke Wilson). Moudrosti sice moc nepobral, ale když se po jednom nepovedeném vládním experimentu probudí v roce 2505, tak zjistí, že společnost zatím pod náporem reklam a hloupých televizních pořadů úplně zdegenerovala a z něho je rázem nejchytřejší člověk na planetě. A tak je na průměrném Joeovi, aby lidský vývoj vrátil zpátky do správných kolejí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (596)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Ta vize je smutná, ještě smutnější je ale snaha zdejších "elitářů" se nad komedii tohohle typu nějak "povznášet" a snad v ní i "hledat hlubší smysl a poselství". Hergot, vybodněte se na to! Já se třeba v jednu chvíli i smíchy rozbrečel a vůůbec se za to nehodlám stydět. Je to fajn praštěná komedie, plná skvělých nápadů, to jí nikdo nemůže upřít. A já osobně bych si i jeden den v takovém světě rád prožil. :) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Opravdová sranda. Úplně průměrný Američan Joe se nechá zamrazit a probudí se až za 500 let. Lidstvo za tu dobu naprosto zdegenerovalo. A on po zvládnutí naprosto primitivního testu zjišťuje, že je nejchytřejší člověk na světě. Společně s prostitutkou z jeho doby se snaží dostat zpět. Ale svět je na tom opravdu špatně. Prezident Spojených států je bývalý wrestler a porno herec. Celá vláda je složená z dementů. A všichni lidi jsou zaměstnaní ve firmě na energeťák. Neumějí si ani nic vypěstovat, protože tím energeťákem všechno zalévají. A když jim Joe řekne, ať to zalijí vodou, odpoví mu: "To myslíš jako ze záchodu?" :D Nakonec ale zjistí, že žádný stroj času neexistuje a zůstane i se svou přítelkyní v budoucnosti. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Škoda základního problému - absence rozpočtu a s tím související absence herců (Wilson je ještě snesitelný, ostatní na mne působili příliš prkenně) a lepšího scénáře. Námět je totiž prvotřídní a úvodní porovnání chytrých a tupých lidí nemá chybu. Budoucnost je však bohužel zoufale papundeklová, ač to možná byl záměr tvůrců jako součást stupidity našich potomků... Suma sumárum - díky, námětu, který zcela nezabilo ani (zcela) amatérské provedení, slušných 60% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodná komedie. Tento film je založen na zajímavé otázce, jak bude svět vypadat za 500 let. Je to zde sice zahnáno až trochu do extrému, ale je to komedie, takže to jistě nikoho nepřekvapí. Ale musím uznat, že nápad, že lidé časem zblbnou z přihlouplých filmů, seriálů, telenovel, reklam, atd, že ten nápad je velice odvážný, ale kupodivu to zde funguje. A z problému se jim snaží pomoct člověk, který byl zmražen a nějak se na něj zapomnělo a probouzí se ze zmražení jako nejchytřejší člověk na světě. Prostě geniální nápad. A ono to ale funguje! Je zde jeden skvělý vtípek za druhým, jedná se o perfektní zábavu, u které jsem se rozhodně nenudil. Luke Wilson zvládnul svou roli docela dobře a pobavil i Dax Shepard jako právník. Dějově je to prostě perfektně zvládnuté a herci to zahráli nejlépe jak mohli. Přesto v tom vidím jen mírně nadprůměrnou komedii, které ke čtyřem hvězdičkám ještě něco málo chybí, takže zůstávám u třech hvězdiček. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Tak okamžiky k zasmání tu byly, ale jde o jednu z těch komedií, kdy se smějeme poměrně lacinýmu humoru. Nic inteligentního. Na světě podle tohoto zůstanou samí prosťáčci, kterým připadá vtipné koukat hodinu a půl na nahou prdící prdel a dají tomu Oscara za nejlepší scénář roku... A právě tomuhle já říkám laciný humor. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Ačkoli kampaň na film prošla téměř bez povšimnutí, 20th Century Fox si nechalo udělat licenci na prodej nápoje Brawndo. Nápoj se stal kultem a byl k dostání na www.brawndo.com. (Cheeker)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (joker.george)
  • Na konci závěrečných titulků je napsána poznámka "Tento film byl zcela sestříhán na počítači". (Cheeker)

Reklama

Reklama