Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech už sú filmy o Santovi akékoľvek, len málo z nich skončí úspechom. V tému o zlom Santovi figuruje len jeden film, ktorý stojí za pozornosť a to je 'Bad Santa'. Tento snažiaci sa film o horrorovú komédiu nemá ani najmenšiu nádej na úspech. Aspoň nie s takýmto scenárom. Keď má film niečo vyše hodiny, navyše ak má rozosmiať, či postrašiť a ja pri ňom zaspávam, asi to niečo naznačuje. Inak Goldberg bol výber ako sviňa, diabolskejší ksicht s červenej kombinéze si neviem predstaviť. 45%. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, tak tento film je extrém! Vůbec nic jsem od toho nečekala dostal jsem výbornou zábavu při které jsem se opravdu hodně bavil.Celkem zajímavý a originální scénář.Bill Goldberg se na tuto roli hodil a byl velmi vtipný.Ostatní herci nebyli také špatní a nejvíce mně potěšila asi Emilie de Ravin .Samozřejmně i přesto, že film má komediálná prvky tak sem tam zde bylo i nějaké to děsivější místo i když jen nepatrné.Pro mně film, na který se podivám kdykoliv ještě jednou, protože to stálo opravdu za vidění! ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Neobvyklý nápad bohužel zpracovaný nejobvyklejším způsobem, takže vznikl dost nudnej blábol. Pravda, je tam několik hezkých vtípků (vlastní zápletka, hlášky typu: Pozor, utíkejte! Blíží se Santa! a pár drobností jako baňky-granáty, dárky-bomby atp.) jenže jinak je to i na tak krátkou stopáž strašně nudný. Nehledě už k tomu, že hlavní hrdinové nejsou vůbec sympatičtí a člověk tak začne fandit Santovi. Absolutní neexistence něčeho, co by mohlo připomínat horror je taky dost an škodu, protože ta humorná složka zas tak humorná není. Dá se říct, že celej film táhne na svých mohutných bedrech jen ze řetězu utrhnutý Santíček. ()

Wann 

všechny recenze uživatele

Dobře... je to kravina ale film jako je Ďábelský Santa je prostě sranda, sranda a sranda. Dobře, ne vždycky jsem se zasmál ale celkově mě to bavilo. Přesně tahle věc mě na ČSFD štve... uživatelé se snaží na všechno dívat z "odborného pohledu" a dělat ze sebe bůh ví koho. Ale to je ohromná chyba a myslím že i škoda, protože díky tomuhle hodnocení se na tenhle film většina lidí nepodívá. Lidem co rádi "přiblblý" humor vřele doporučuju. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako nápad je to vážně dobrej a tak trochu i originální. Natočit Santu jako Satanova syna, kterej zabijí lidi nejrůznějším způsobem a místo sobů má bizona či co to bylo, zní vážně dobře. Jenže bohužel až na těch pár scén, kde někoho vtipně zabije, je to nuda a ke konci čím dál větší blbost. Navíc někdy je to tak blbý, že člověk neví, jestli to má bejt taky sranda nebo už to myslej vážně. A pár dobrých hlášek, cute Emilie de Ravin a dobrý Goldberg už to moc nezachrání. Z tohodle se dalo vytěžit mnohem víc a je škoda, jak to nakonec dopadlo. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama