Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množství nervového plynu, které tajně vypustila armáda USA, přemění chřestýše v nebezpečné zabijáky. Tom Parkinson, významný zoolog a herpetolog, začne v mojavské poušti pátrat po příčině podivných úmrtí, která začala nálezem dvou mrtvých dětí v blízkosti kempu jejich rodičů. Po chvíli už nikdo nepochybuje, že jde o práci zabijáckých chřestýšů. Záhadou ale zůstává, proč útočí v tak velkém počtu a vydávají se i do míst, která jsou jejich přirozeným podmínkám na hony vzdálena. Podaří se Tomovi a jeho sličné partnerce Ann odhalit smrtící záhadu dřív, než skončí místní obyvatelé v márnici s vyděšeným výrazem ve tváři a desítkami hadích kousanců po celém těle? (Řitka video)

(více)

Recenze (45)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, urážka všech i špatných zvířecích hororů, bez atmosféry, bez napětí, v podstatě bez jakýchkoli záběrů na chřestýše v akci, bez zajímavých herců a natočeno podle toho nejklišoidnějšího nejdementnějšího scénáře. Řitka Video pokračuje v trendu vydávání těch největších filmových (nejen hororových) sraček. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Horor? Spíš marný pokus o něj:-)) Mínusy: špatné charakteristiky a vůbec celkové ztvárnění postav, hudba, zoufalé skoro amatérské triky, film se slabým scénářem a skoro s žádnou akcí, ale ostatně se není u takto nízkorozpočtového filmu ani čemu divit. Plusy:snad žádné, jen to že film byl spíš než pro dospělé určen dětem, pro které to byla možná dokonce i pohádka:-)) Ten konec s hadem, vlastně bez hada jen se zvukem byl vskutku famózní... ps:Gemini: tentokrát v programové skladbě na poobědové sobotní dopoledne...1* za scénu ve vaně:.o)) ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Vláda opäť vyčíňala a zmutovala hady. Experiment jej však nevyšiel alebo sa na ten vládny program proste vykašlala (to sa nevie), preto odflákne jeho likvidáciu - t.j. zahrabe bedne s hadmi do púšte. Po rokoch sa desivé tajomstvo pomaly ale isto derie na povrch. Od Rattlers nič originálne netreba čakať a dobrý film už vôbec nie. Amatérske pokukaníčko. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozný, jak by se podle hodnocení zdálo. Zkrátka obyčejné stupidní béčko, na kterém je vidět jak rok natočení, tak rozpočet a (ne)talent režiséra. Nicméně uteklo to celkem rychle, nenudil jsem se a jak hadi tak dvojice hrdinů byli v pohodě. Mimochodem v roce 76 už čtvrtý zvířátkový horor co jsem viděl (Food of the Gods, Grizzly, Squirm, Rattlers), je vidět že snaha zopakovat úspěch Čelistí byla fakt velká :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je až neuveriteľné, k akým zaprášeným filmom sa kedysi Řitka video dostalo a naopak aké klenoty ignorovalo. Argentova, Fulciho, Soaviho, Deodatova či Marinsova ( a to som len tak načrtol pár mien ) tvorba bola len naznačená, nedokončená, pričom sa spoločnosť obracala na Cé-Déčkové škrty, ako je tento. Škoda preveľká. Ak chcete poštrikovať, je to pre vás ideálne, ak chcete aby vás učičíkal nejaký film po namáhavej práci, je to ideálne, ak sa chcete pobaviť, radšej vyrazte k okolitým rybníkom, či lesíkom hľadať zmije. Bude to zaujímavejšia zábava. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama