Reklama

Reklama

Připoutejte se, prosím! 2

  • USA Airplane II: The Sequel (více)
USA, 1982, 85 min

Obsahy(1)

Na palubě je nepříčetný sebevrah, první lunární raketoplán se chystá zničit sám sebe, motory nefungují a co hůř - posádka zjišťuje, že došlo kafe! Když představitelé svérázných hrdinů Robert Hays a Julie Hagerty opustí atmosféru, jako by se vrátilo šílenství původního Připoutejte se, prosím! Bláznivou posádku doplňují Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr a řada dalších. Dokáže Hays i bez kofeinu znovu zachránit situaci? Užijte si jízdu, na kterou nikdy nezapomenete – a Připoutejte se, prosím! 2. (Magic Box)

(více)

Recenze (181)

tron 

všechny recenze uživatele

„Na mňa nikdy nikto dojem neurobí. Som psychiater.“ Vydarené pokračovanie dva roky starého originálu. V dvojke sa síce dej premiestňuje do vesmíru (!), ale smršť skvelých dialógov („Pane, myslím, že sa nám zbláznil počítač, čo mám urobiť?“ – „Preveďte počítačovú analýzu.“) robí svoje. Je to krátke, svižné a pochádza to ešte z dôb, kedy sa robili parádne paródie, kde boli vtipy prenášané s vážnou tvárou, lebo tvorcovia vedeli, že tak budú fungovať najlepšie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Popravde receno, ja se bavil vic nez u prvniho dilu. Maximalni hodnoceni nedavam z jednoho prostyho duvodu, druhej dil je proste jednicka sjeta pres kopirak, mame tu stejnej pribeh, tentokrat jen misto letadla raketoplan, dokonce tu mame i stejny vtipky a hlasky a stejny herce, jen Leslie tu chybi. Ale krome ty spousty obslehlejch vtipku tu je i spousta novejch, proste jak kdyby tvurci vzali prvni dil a pridali sem tam nakej forek, takze ve vysledku to je jeste vtipnejsi, sviznejsi a jelikoz je film kratsi, tak tu prakticky nejsou hluchy mista a ma tu paradni rolicku kapitan Kirk. Lepsi 4* ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nejhorší obavy se naplnily, když došlo kafe. To byla strašná zpráva pro kapitána. Jemu přitom vůbec nevadilo, že řídící počítač vyvádí kraviny. "Dám vám otázku. Co to je? To je tázací věta, kterou se zjišťuje informace." Mě vůbec nevadilo, že došlo kafe, protože jsem se příjemně bavila a o to tady přece šlo. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Trošku útlm oproti jednotke - absencia Leslieho Nielsena...ale je tu William Shatner :D...niektoré vtípky sa proste neomrzia...a proste toto patrí ku klasike paródií, ktoré nutno vidieť..či už je to vždy skvelý Lloyd Bridges alebo prehrávajúce dialógy, pri ktorých sa človek váľa smiechmi po zemi...vynikajúce ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slabší než první díl je to určitě – o tom žádná, nicméně i tak jde o vcelku slušnou průměrnou parodii (komedii). Pár dobrých vtípků a momentů by se tu našlo, byl jsem rád, že se tu objevilo i několik vedlejších postav z dřívějška. Některé scény se opakovaly z minula, ale to mi zas až tolik nevadilo. Přibylo trochu víc nahoty a bohužel i hromada zbytečných dialogů o hovnu. Julie Hagerty byla pořád okouzlující, ale ani ona to nedokázala pozvednout na víc jak obyčejný průměr. 50% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Snaha odpojiť hlavný počítač, ktorý sa bráni a nebojí sa zabiť každého, kto sa o to pokúsi, je odkazom na film 2001: Vesmírna odysea (1968). (ČSFD)
  • Muž, ktorý si na palubu raketoplánu doniesol bombu, ju má v kufríku, na ktorom má nálepky z miest Hirošima, Nagasaki, Pearl Harbor a Drážďany (Dresden). Všetky tieto mestá boli zničené bombami. (ČSFD)
  • Keď sa kapitán raketoplánu (Peter Graves) nadýcha otravného plynu, začne hrať znelka seriálu Mission: Impossible (1966–1973). Peter Graves si v tomto seriáli zahral hlavnú postavu. (ČSFD)

Reklama

Reklama