Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Musím napsat, že jsem se dívala na naprosto předvídatelný romantický film. Pokud bych měla najít nějaké klady, možná konec, který byl dořešený a dali se dohromady, ale tak už to u romantických filmů bývá. Když hledám zápory, možná moc dlouhá oslava na zapití svobody před vstupem do manželství. Celkové se mi film líbil, je výborný na zabití volného času nebo pro ty, kteří mají rádi šťastné konce. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Co uděláte, když jste nezadaná mladá žena, máte letět na svatbu své nevlastní sestry a chcete udělat dojem na svého ex? Využijete služby gigola. Ovšem, taková služba má svá uskálí. Nejen, že zaplatíte velkou sumu peněz, ale je tu nebezpečí, že se do svého okouzlujícího doprovodu zamilujete. To se potom může pracovní vztah lehce změnit v něco jiného. Zámerně říkám může, protože Amorovým šípem musí být zasaženi oba dva. Debra Messing mi celou dobu připomínala Jennifer Aniston. Dokonce měla i stejná gesta. Dermot Mulroney byl skutečně okouzlující a milý. Taky bych měla problém udržet vztah na pracovní úrovni. ()

Primavera 

všechny recenze uživatele

Blahorečím fotkám, ktoré majú milostný pomer s realitou. Pretože takto som si klikla na profil Dermota Mulroneya, ktorý bol v tomto filme za úžasného svalnatého (mal na tele menej než 10 percent tuku, waw) čiernovlasého hladko oholeného fešáka s výtržníckou jazvičkou nad hornou perou ... a bum - objavil sa takmer plešivejúci chlapík s hnusnými ovisnutými fúzami a čaro Vianoc bolo fuč. A teraz vážne - komédia? Nie, pokiaľ nemáte vysoké nároky na humor. Romatika? Áno, pokiaľ máte vysoké nároky na všetko romantické hraničiace s gýčovitosťou, čo v prípade romantiky vždy hrozí. Proste, babenky, pre vás je tento fílm, nečakajte nič intelektuálne, nič humorné, len útok na Vaše sny a budete vcelku spokojné. Ja som bola. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chci se přetvařovat, tady máš prachy.. Miluji tě, tady je máš zpátky.. Uprostřed silnice ležící nesčetněkrát přejetá vačice, na kterou někdo nastříkal osvěžovač vzduchu z WC. Pár lidem to bude vonět, zbytek bude slzet a nebude to dojetím ani smíchem.. Dermot Mulroney mi byl doposud vcelku lhostejný. Ten stav trvá, jen si k němu ještě zařadím charakteristiku „kožený paňáca“.. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama