Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Min-jae je mladík, který stále neví, co chce. Maturita za dveřmi a stálý nátlak otce kvůli jeho budoucnosti ho nenechá chvíli v poklidu. Probíjí se každodenním životem středoškoláka se spoustou problémů. Jednu věc však Min-jae ví. Cítí lásku k děvčeti Bo-sujin. Stále ale nemá odvahu jí říci, co cítí, a tak se dále trápí. Když je však s kamarády přihlášen do kurzu baletu, nastává zlom a on může být na blízku Bo-sujin. Dokáže Min-jae získat srdce své milé? Dokáže se postavit sám sobě a dostane se na univerzitu? (TylerGage)

(více)

Recenze (20)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemný mix žánrů, který se ubírá zlatou střední cestou. Pomalu plynoucí příběh o chlapci, jehož otec chce, aby následoval jeho profesní dráhu a to být pilotem. Pro středoškoláka Kang Min-jae, který nemá jasno o své budoucnosti, nemá žádný účel života a ve škole to taky nejde zrovna dobře, se stane Balet jeho vůbec první věcí v životě, kterou se rozhodne dělat sám i když ho k tomu donutily okolnosti. Život není snadný, když se dostanete do problémů ...., ale když je to možné, jediné co můžete udělat, je užít si to a snažit se tak vytěžit maximum. 75 % ()

castor 

všechny recenze uživatele

Místy komické, místy dramatické. Tahle kinematografie mě nikdy zvlášť nefascinovala. A vlna asijské romantiky mě ze židle taktéž nezvedla. Inu, řádně propečený hamburger kdesi u stánku se taky nedá jíst denně, ale jednou za čas vás jeho vůně přivábí. A dost možná, že i zasytí. Život středoškoláka má samozřejmě své radosti i bolístky. Někdo to celé považuje za rozněžnělé a uvěřitelné, já tyhle asijské emoce prostě považuju za umělé a vyhledávám je jen velmi sporadicky. Samotný příběh strhnout nedokáže. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Korejské, baletní, zamilované, rodinně dramatické. Už jsem si trošku odvykla, takže tolik korejských jmen a více postav mi trochu dělalo problémy. Ale příběh klasický - nějaký ten kostlivec v každé rodinné skříni, ječivé výbuchy pláče a vzteku, do toho baletní koníček a spousta pozitivních přátel. Pohodový film na nedělní odpoledne. ..ty se tak krásně cpou tím jídlem.. ()

Eruntano 

všechny recenze uživatele

Tak trochu podezírám autora titulků, že je zprasil a že to způsobilo můj zmatek. Nic to ale nemění na tom, že z filmu jsem neměl takřka žádné kladné dojmy. Z dějového chaosu jsem měl pocit, že scénárista je sedmnáctiletý nadšenec, který nemá nouzi o postavy, události a zápletky, ale není schopný svůj výtvor vnímat jako celek a posoudit, nakolik se mu z těch prvků daří poskládat smysluplný výsledek. Moje schopnost porozumět logice děje a chování jeho protagonistů byla dokonale napálena. Jednu hvězdu dávám za to, že mě film definitivně zbavil obav z toho, že nedovedu být vůči korejským filmům kritický. ...ani toho baletu tam moc nebylo. ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Vše napsané Adrianem či Lhurgoyfem je pravda, takže opakovat netřeba. Jenže pro mě to všechno nebylo tak nějak dotaženo až na maximální hranici žánru, jež je u tohoto druhu filmu z Jižní Koreje tradicí...Proto nemohu této partičce mladých (a nejen jich, pač v baletu bude dosti nesourodá skupinka lidí...) lidí, jež si buduje svůj život a klestí si jim cestu, dát plných 5. PS : Jedno se snímku upřít nedá - nádherně zobrazené dospívání a uvědomění si sebe sama a životních priorit v okolním světě... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama