Reklama

Reklama

Ztraceni - Série 2

(série)
Dobrodružný / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2005–2006), 17 h 29 min (Minutáž: 42–87 min)

Hrají:

Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Jorge Garcia, Terry O'Quinn, Yunjin Kim, Naveen Andrews, Daniel Dae Kim, Emilie de Ravin, Dominic Monaghan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(23)

Recenze (15)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série má v mém srdci (bože, to zní blbě) zvláštní místo. Už první série mě neskutečně chytla, ale až u druhé jsem si LOST opravdu zamiloval. Kdybych sestavoval žebříček svých nejoblíbenějších epizod, 2. řada by byla zastoupena asi nejvíce. Celá zápletka s hatchem mě neskutečně bavila. Zvlášť poté, co se objevil "Henry". A přitom celá Swan station s tlačítkem byla v konečném součtu vlastně jen odbočkou, která na další směřování seriálu nemá moc vliv :-) (pokud nepočítáme Desmonda). Ale co, byla to kvalitní zápletka. Nejslabší stránkou této řady jsou flashbacky, což bohužel platí i pro následující sérii. X-tý Jackův flashback už zkrátka nemá co nabídnout. Nejlepší epizody série podle mě: Man of Science, Man of Faith, Adrift, Orientation, The Hunting Party, One of Them, Lockdown, ?, Three Minutes, Live Together, Die Alone. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

že by moje prvotní nadšení ze Ztracených opadlo už po druhé sérii? Dvojka stále není úplně špatná. Záhady se kupí a některé postavy jsou mi pořád celkem sympatické, ale nějak sem si to nedokázal naplno užít díky tomu že na ostrově už je pomalu víc lidí jak v létě na Mallorce, většině už je asi jedno že jsou někde na ostrově, protože je to tu vlastně celkem idylka, všeho je dostatek a prakticky nikdo nijak nestrádá. Korunu tomu pak nasadí z pr*ele vytažená linka s Michaelem, díky které seriál přišel o dvě nové, nicméně pro mě zajímavé postavy. Ani ty flashbacky už nejsou tak zajímavé a nic zásadního nepřináší...60% ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě opět perfektní série, intro k první epizodě pojednávající o Desmondovi absolutní topovka se vším všudy. Jinak si seriál drží pořád solidní našlapané tempo, s objevením bunkru vyvstávají nové otázky na povrch, tak uvidíme, jestli nám tvůrci v budoucích sériích poskytnou nějaké racionální odpovědi. Herecky bez sebemenší výtky, opět za mě na špici Sawyer. Uvidíme, kam se posuneme dále, ten závěr druhé série mě neskutečně navnadil na pokračování. Za mě druhá série 9/10 ()

malylada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé řadě se nabalují nové postavy, nové flashbacky, které už u staré gardy nemají takový šmrnc a je škoda, že se tvůrci zbavili většiny nových členů. Ve scénáři se objevují mouchy, ale i tak se děj vyvíjí výborně a nedá se upřít větší šponovaní atmosféry a napětí na ostrově. První řada mě o chloupek bavila více, neboť z ní sálala větší uvěřitelnost a mrzelo mě, že některé postavy z první řady nedostávají tolik prostoru. Každopádně se podařilo navnadit na třetí sérii dokonale.......9/10 ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tak se držím, abych nešel ještě níž. První série by i mohla na flashbacky stačit ne? Nope. Flasbackuje se tady pořád a místo řešení záhad ostrova, jsou na prvním místě nějaké vnitřní věci postav. Ať už city, motivace atd. Nezájem. Zajímá mě ostrov. Ti druzí a Michael byly fajn, ale záhada bunkru nebyla vyřešena k mému uspokojení. 4-* ()

Galerie (149)

Zajímavosti (12)

  • Druzí ztracení slyší ve vysílačce hlas, který říká, že jsou přeživší z letu 815. Jde o hlas Boona (Ian Somerhalder), ale v české dabingu je namluven mnohem starším hlasem (36:30). (necisty)
  • John (Terry O'Quinn) spouští do poklopu Kate (Evangeline Lilly), která je tažena takovou rychlostí, že si John odře ruce do krve (27:09). V další epizodě má John ruce úplně zdravé, přestože se vše odehrává chvíli po předešlém incidentu. Nejlépe to lze zahlédnout v čase 29:17. (necisty)

Reklama

Reklama