Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hugo byl navštívit hrob Libby, když se mu zjeví Michael. A říká mu, že nesmí dopustit, aby poškodili letadlo na ostrově Hydra. Mezitím Ilana a ostatní shromažďují dynamit, když dojde k nehodě. Do tábora, kde velí Černý dým, se vrací z ostrova Hydra Sayid. Má s sebou zajatce.
V alternativní realitě má Hugo rande, ale místo dohodnuté dívky se u jeho stolu objeví Libby. Hugo si na ni ale nepamatuje. Pak vidí, jak nastupuje s ostatními do dodávky, která je odváží do blázince. V jeho restauraci si k němu přisedne Desmond. Hugo mu vypráví o Libby a Desmond mu radí, ať dá na instinkt. (PROCESOR)

(více)

Recenze (6)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smrt Ilany je jedním z nejstupidnějších momentů seriálu. Zas jedna postava, s níž si scenáristé absolutně nevěděli rady. Ilana měla potenciál, mohla se stát zajímavou a klíčovou postavou, jenže kromě toho, že v 5. sérii dokopala Sayida do letadla, vlastně nic nepředvedla. Škoda. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alternatívna realita je tentokrát zaujímavejšia ako dianie na ostrove a nie je to prvýkrát. Hugo a jeho problémy s láskou, tentokrát s jej znovunájdením, sú emocionálne veľmi príjemné, len je škoda, že tvorcovia neobjasnili, ako sa Libby dostala kedysi z liečebne na ostrov, ale možno som sa v tom veľkom množstve dielov a informácií v tomto prípade trochu stratil. Na ostrove je to trochu monotónne, ale dostaneme odpoveď, čo sú tajomné šepoty. Pokiaľ to doteraz niekomu náhodou nedošlo. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hugo ľahko mení názory, scenáristi sa zbavili loose endu a postavám, akoby to bolo jedno. Aspoň Ben je vtipný poukazovaním na absurdnosti seriálu. Postavy robia zaujímavé rozhodnutia, niektoré sú však nelogické a predvídateľné. Alternatívny dej konečne ukazuje, že môže mať vplyv na pôvodný dej. ()

Reklama

Reklama

Reklama