Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

emo 

všechny recenze uživatele

Typická 70tka. Film je veľmi slušný na to, aby som ho šupol do priemeru, ale plnohodnotná 80tka to tiež nie je... Scenár je trochu naivný, pár krát aj nudný ale ako celok v pohode stráviteľný. Hlavným poztívom sú samozrejme herecké výkony šandardne skvelého Al Pacina a veľmi slušného Connaugheyho. Či bolo jeho obsadenie najlepším nápadom, vzhľadom ne dej filmu neviem -s jeho sedláckym texaským prízvukom by som mu asi nezveril milióny dolárov, ani keby mal na hlave liter gélu a oblek od Armaniho ;)))) Každopádne je však chvályhodné obsadenie Rene Russo, ktorá podáva skvelý výkon + nebezpečne dobre vyzerá! A ako bonus tu ešte je aj genitálny Armand Assante! Na tú scénu v parku len tak nezabudnem.... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

O sázení bych mohl mluvit dlouhé hodiny a tak jsem ocenil nápad, udělat film o tomto atraktivním tématu, bohužel pro mě ne až v tak atraktivním balení. Herecký polobůh Al Pacino (opět) válcuje své herecké kolegy ať už jde o přetvářku, lhaní, manipulování s lidmi nebo projev lítosti, a je tak jedním výrazným pozitivem. Příběh ale moc nápadů nepobral, vyložená nuda to ale taky není a tak jsem z toho trochu na rozpacích. Neškodná věc na jedno použití, ale nic víc. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jeden z takových těch příjemných filmů na jedno podívání. Film ve své první polovině dost dobře pobaví, hlavně díky Al Pacinovi. S druhou polovinou je to ale horší. Ta se snaží tvářit vážně a zaměřuje se hlavně na charaktery 3 hlavních postav. No a to už režisérovi Carusovi tolik nevyšlo. Ke konci už film dokonce začíná nudit ať se herci snaží sebevíc. Za to může hlavně velmi dlouhá stopáž, protože 2 hodiny jsou na takový film opravdu moc. I tak vás ale tento film příjemně překvapí. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film s výborným hereckým obsazením, kde si nejdříve myslíme, že půjde o osudy M. McConaugheyho. Ve skutečnosti je ale film o osobním dramatu postavy Al Pacina. Ten jako majitel sázkařského impéria kontaktuje Matthewa, který po zranění již šestým rokem nehraje NFL. V lize se ale vyzná, zná hráče, hřiště, zákonitosti. Dostane u Ala výborně placenou práci tipovacího poradce. Daří se a Matthew se ihned stává Alovým miláčkem, který se s ním dělí o hodně věcí ze svého soukromého života. Problémy nastanou v momentě, kdy se dařit přestane. Ve filmu je jako lahůdka sledovat mentorský styl Al Pacina, za kterého mluví zkušenost a smysl a cit pro život a byznys (podobnost s filmem "Donnie Brasco"). Své osobní problémy však má i on a je třeba je řešit i za cenu oběti přátelství. Drama, které by člověk měl vidět. Už kvůli výstavního hereckého obsazení. PS: Pravdivá věta: My spolu máme společné to, že když jdeme vsadit, už víme, že prohrajeme. Něco nás nutí prohrávat a pro ten pocit žijeme. - Gambleři by se mohli zamyslet. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Sázení. Kolik lidí už si tim zničilo životy? Přišli o prachy, majetek, rodinu. Al Pacino neni z těch co chce, aby lidi prohráli a jemu zůstaly prachy. On naopak poradí aby vyhráli a dostal provizi. Matthew McConaughey je výbornej tipér, ale vydrží mu to? Snímek o světě sázek a o tom, jak rychle se věci můžou změnit. Nevim proč, ale mam chuť jít si vsadit. Hehe. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)

Reklama

Reklama