Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $22,991,379Tržby Celosvetovo $30,526,509 ║ Film ako stvorení pre stávkarov(občas som sa cítil ako ryba vo vode), ostatný čo moc k tomuto neduhu neprivoňali to asi moc nemusí baviť sledovať ako sa hlavný hrdina príbehu postupne prepadá vo svojom spočiatku triumfom talente hádať víťazov zápasov, až takmer skončí úplne na samom dne. Rene Russo dosť kazí svojím výzorom tento film, ináč by som to bral ako stráviteľný priemer ale za každým keď ukázali tu jej kamennú tvár sa mi ten film o riadny kus zhnusil, už by mala isť fakt do dôchodku, horko ťažko som ju prekusol v Smrtonosnej zbrani. /40%/ ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Se sázením jsem jeden čas ( jako sportovní fanoušek, co má přehled a sportovní dění ho baví sledovat ) koketoval. Jednou více, podruhé méně úspěšně, ale nikdy se má záliba nezvrhla v posedlost. Bylo to také způsobeno faktem, že sázení jsem bral jako zábavu nikoliv jako " obživu " . Nicméně plně chápu, jak málo stačí ( zvlášť po počátečním úspěchu, což nebývá vyjímkou, spíše naopak ), aby tomu člověk totálně propadl a nakonec to skončilo i u toho házení si mincí jako u hlavního hrdiny v podání ( překvapivě ) dobře hrajícího Matthewa McConaugheyho. Štěstěna je totiž vrtkavá věc a byť máte sebelepší informace, zjišťujete si, kdo v týmu soupeře pro zranění nenastoupí, vzájemnou bilanci...., stejně to nakonec může ( a také i často dopadá ) zcela opačně i díky v poslední době čím dál tím více se rozmáhající sportovní mafii, či sázení hráčů proti sobě samým, či vlastnímu týmu. Pokud bych měl říct hlavní důvod proč shlédnout tento snímek, odpověď je zcela jednoduchá!........ Al Pacino zde odvádí opravdu heroický výkon, ( ostatně kdy tomu tak nebylo ). Přesto to u mě na poctivé 4* tentokráte není, ale pod těch výsledných 72% bych se s klidným srdcem podepsal. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Přemrštěná stopáž!! Ke konci jsem už fakt nemohl, hlavně mě zaráží v popisku filmu slovo thriller?? Nechápu! Nic takového ve filmu není, i když já bych si tak přál aby to směřovalo k tomu, že záporák bude po zásluze potrestán!! Takhle de facto zbyl jen hodnej a hodnej a soupeřem byl jen poslední zápas!! Nakročíno bylo jinam, škoda!! Verdikt! Díky obsazení a díky tomu že sázim, dávám 60%, tomuto lehce nadprůměrnému průměru!! ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Two for the Money mi připomíná i McConaugheyho pozdější film We Are the Marshall, kde sice neměl na pomoc Al Pacina, působil však přesvědčivěji a lidštěji a vůbec to bylo tomu sportu blíže a penězům dále. Al Pacino se sice tady jako kapitalistický ďábel vyřádil a odehrál další výbornou roli, celý příběh se však točí kolem poměrů 10 z 12 a 2 z 10 a prosím pěkně stavět na těchto číslech 118 minut jde opravdu jen s představitelem Kmotra, jenže stačí to? Standard. Prostý, typický, americký standard, nic víc. Ekonomie dobra a zla :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser D. J. Caruso by si ma tymto filmom vobec neziskal. Je to len dalsia nudna variacia o stavkach, ktora miestami dost nudi. Matt McConaughey- ho nemam rad /jo, jo furt spochybnujem ten udajny herecky megatalent/ a Rene Russo /Lethal Weapon 3/ tu uz vyslovene vadila. Hlavne ked tato herecka vobec nevie hrat, ba dokonca ani hadzat xichty na pousmiatie sa. Fakt hroza, ucast Ala Pacina /Kmotr 1 - 3/ som mal absolutne na haku. 30 % ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno