Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (233)

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"YOUR DATES LOOK LIKE THEY HAVEN'T MISSED A MEAL SINCE CHRIST DIED. SERIOUSLY, YOU'RE EATING LIKE YOU GOT A DATE WITH THE ELECTRIC CHAIR." ----------- Názov napovedá správne. Maximálna jazda na maximálny limit. Filmov o stávkovaní, peniazoch a športe je požehnane. Čo ale väčšine chýba, je absolútne dokonalý výkon level Pacino, slušne nadpriemerný sekundant, dobrý soundtrack a ohromne rýchle, až adrenalínové tempo. Two for the Money to má všetko. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Strašlivě ukecaný důkaz o tom, jak se většina obyvatel USA a nejspíš i ostatních bohatých zemí dokáže dobře uživit pouhým žvaněním. A čím víc toho nakecáme, tím jsme bohatší. Jak dlouho nám to ještě vydrží? Jinak tři perfektní herecké výkony. Kdo rád sází, ten asi něco přidá, pro mě je tady ale maximální limit 60%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $22,991,379Tržby Celosvetovo $30,526,509 ║ Film ako stvorení pre stávkarov(občas som sa cítil ako ryba vo vode), ostatný čo moc k tomuto neduhu neprivoňali to asi moc nemusí baviť sledovať ako sa hlavný hrdina príbehu postupne prepadá vo svojom spočiatku triumfom talente hádať víťazov zápasov, až takmer skončí úplne na samom dne. Rene Russo dosť kazí svojím výzorom tento film, ináč by som to bral ako stráviteľný priemer ale za každým keď ukázali tu jej kamennú tvár sa mi ten film o riadny kus zhnusil, už by mala isť fakt do dôchodku, horko ťažko som ju prekusol v Smrtonosnej zbrani. /40%/ ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby celý film vypadal stejně jako prvních pár minut, tak by to byl těžký průměr a celkem o ničem, ale v okamžiku, kdy Brandon Lang (Matthew McConaughey) zvedne telefon, z něhož se ozve hlas Al Pacina, film se dostává do jiné dimenze... Rozehrává se docela zajímavé drama o jednom z vřídků moderní společnosti, tj. nezřízeném hazardování a gamblingu... První půlka filmu je svižná, místy vtipná a má svůj spád. Všechno klape jak má, úspěšnost tipování roste, zisky jakbysmet... Pro mě je ovšem mnohem zajímavější druhá půlka, kdy se to všechno rozsype jako newyorská Dvojčata a oba hlavní představitelé (a hlavně jejich klienti) klesají až k samému dnu. Podle mě to nejlepší, co na filmu je, začíná telefonátem Brandona Langa s jeho klientem Amirem: "Tento týden jsem prohrál 380 000. Chtěl jsem se ženit. Měl jsem život! Došla ti slova, co? Žádný prachy ze mě nedostaneš, tak držíš hubu..." Nejde o fikci, tohle se děje... Sport se nafouknul na prázdné kšeftaření a radost z gólu (nebo touchdownu) je už vlastně jen radostí z rostoucího konta... Ze sázení se stala droga. Film podle skutečné události.... Dodatek: Al Pacino je vynikající!! ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Já bejt ženou, tak asi připíšu ještě jednu hvězdu kvůli vypracovanému McConaugheymu, ale to jen tak pro začátek. Na film jsem se i docela těšil a po prvních 40ti minutách se mi film jevil na dobré čtyři hvězdy, ale od té doby to začalo pomaloučku upadat až z toho vznikli průměrné tři. Al Pacino jako obvykle v parádní roličce a o trochu dál je za ním McConaughey. Celkově se film povedl ale stačí se na to podívat jen jednou, a to naprosto stačí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)
  • V čase premiéry filmu bolo číslo do Walterovej televíznej šou (1 800 BET ON IT) skutočne používaným kontaktom poradenskej kancelárie športových tipov. (U_S_O)

Reklama

Reklama