Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, které mě na tomto snímku upoutala, bylo obsazení hlavního hrdiny. Že zrovna v komedii, která se točí okolo postižených dětí/lidí, se objeví staré (pardon za to slovo) prase Johnny Knoxville, jsem opravdu nečekala.. To je asi tak jediné, co mě zaujalo.. Děj mi přišel nudný už jen proto, že bylo jasné jak to dopadne, a hlavně trapný.. Nemluvě o tom, že předstírání postižení mi přišlo v některých scénách až nechutné(?) nemotální(?).. nevím jak to nazvat. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Není hezké dělat si srandu z handicapovaných, ale naštěstí tady ta komedie je v dobrých mezích. Spíš mi přijde, že se tu občas ukazuje, že i nějaký ten postižený člověk dokáže, kolikrát více a především žije lepším životem než naprosto zdravý jedinec. Knoxville mám rád pro jeho některé vylomeniny v Jackassu, ale nedokázal jsem si ho představit v celovečeráku. Musím, ale říct, že na tuhle roli se hodil. Ne, že by vypadal nebo se normálně choval jako mentálně zaostalej, ale trochu ty móresy má z výše jmenovaného Jackassu, kde se tak občas chovaj. Celý je to vesměs jedna velká blbost, ale mě to pobavilo nadprůměrně. K tomu se přidala moje oblíbenkyně Katherine Heigl a dílo bylo dokonáno. Určitě komedie, která by neměla nikoho pohoršit, naopak spíše pobavit. 75% ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Bohužel nepříliš povedená komedie. Jakoby se autoři zalekli tématu a báli se, že když si budou dělat legraci z postižených, tak je lidi ukamenujou. Místo trhlé komedie je tedy Ringer klasickým příběhem o chlapíkovi, který "procitne a objeví sám sebe." Fórů minimum, těch dobrých ještě míň, ale Knoxville a především Cox jsou velmi fajn. Sranda to ale moc není. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Duševně méně svěží nápad je originální. Veliká škoda, že z něj tvůrci zdaleka nevytřískali maximum.Potenciál tam byl sakramentský. Ať už jde o hlavního mimoně Knowvilla nebo ostatní bandu mentálně postižených. Vyvedený scénář a celkově málo "k zasmání nehod". Lehký nadprůměr a palec nahoru za použitou hudbu ze Sedmi statečných.. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)
  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama