Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (216)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $35,428,675Tržby Celosvetovo $40,442,437Tržby za predaj DVD v USA $18,306,739 //počet predaných kusov 1,217,884║ Režisér Barry W. Blaustein je amatér najhrubšieho zrna, na prvý pohľad to nevyznie lepšie než akákoľvek televízna produkcia, jednoducho bez štipky nejakej snahy natočil takmer absolútne nefunkční film a hlavne na danej krátkej ploche aj dosť nudný, nezáživný, kde je toho vydarenejšieho strašne ale strašne málo. /15%/ ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Jediná věc, které mě na tomto snímku upoutala, bylo obsazení hlavního hrdiny. Že zrovna v komedii, která se točí okolo postižených dětí/lidí, se objeví staré (pardon za to slovo) prase Johnny Knoxville, jsem opravdu nečekala.. To je asi tak jediné, co mě zaujalo.. Děj mi přišel nudný už jen proto, že bylo jasné jak to dopadne, a hlavně trapný.. Nemluvě o tom, že předstírání postižení mi přišlo v některých scénách až nechutné(?) nemotální(?).. nevím jak to nazvat. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Některý fóry mě dohnaly k fakt hlasitýmu smíchu, ale děj jasně směřuje do jednoho jediného závěru. Přestože to může vypadat, že film si dělá šoufky z mentalů, je to právě naopak - ukazuje to jejich pravou stránku a jak dokážou být zákeřně roztomilí, když jim o něco jde. Johnny Knoxville hrál Jeffyho znamenitě (no, on to žádnej krasavec není, takže do ksichtu postiženýho nemá daleko), ale i své skutečné filmové já hrál sympaticky. Rozsudek ode mě není rozsudek smrti, ale krásného 60letého života. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku příšerná a trapná podívaná se v průběhu času přehoupne v překvapivě zábavnou (romantickou) komedii, která navíc nepostrádá fungující chemii. A je jedno, jestli mluvíme o přátelství mezi týmem para-atletů, nebo o romanci mezi hlavními hrdiny, z nichž Katherine Heigl je okouzlující a přesvědčivá a Johnny Knoxville... jen prostě je. [září 2008] ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Knoxville je dlouhodobě jeden z mých nejoblíbenějších komiků a je hrozná škoda, že ho víc baví sebevražedný Jack-ass než filmová branže. Protože on je neuvěřitelně zábavný herec. A ani zde nezklamal. Výborný námět s výborným Johnnym v hlavní roli. A ani mi nevadí, že je to dost ubržděná blbina, která ovšem nenudí - vytřískat se dalo mnohem více, pokud by se přitvrdilo s handicapovanými vtipy, takhle ale vznikla fajn jízda, co by nikoho neměla pohoršit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)
  • Film měl jít do amerických kin už v roce 2004, ale byl pozdržen vedoucími studia, protože se jim nelíbil obsah. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno