Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

wito 

všechny recenze uživatele

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Rozhodne ne zas tak super idiotsky, jak by se z nametu mohlo zdat. Nicmene pribeh jede podle naprosto jasnejch koleji, ze mi uz od zacatku bylo jasny, ze se mam tesit na nakej ten dojemnej moralizujici konec a taky ze jo. Jinak vetsina vtipu tezi z toho, ze se Knoxville chova jak hovado, coz ani nemusi moc hrat, takze je v roli fajn a pak to tezi z velkyho vyskytu retardu, ale precejen je to cely pojmuty hodne zlehka, aby film nahodou nebyl nejak kontroverzni, nebo si nemoh nekdo stezovat. Celkem pohodova zabava na jedno skouknuti. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Duševně méně svěží nápad je originální. Veliká škoda, že z něj tvůrci zdaleka nevytřískali maximum.Potenciál tam byl sakramentský. Ať už jde o hlavního mimoně Knowvilla nebo ostatní bandu mentálně postižených. Vyvedený scénář a celkově málo "k zasmání nehod". Lehký nadprůměr a palec nahoru za použitou hudbu ze Sedmi statečných.. ()

Slam7 

všechny recenze uživatele

Amerických komedií najdeme mraky, některý špatný, některý lepší, je jich tolik, že občas nevim, kterou shlídnout. Ale tady jsem se trefil dobře! Fakt výborně jsem se bavil, ikdyž mi občas humor na adresu postižených přišel dost krutej, ale v tomhle filmu je to tak dobře zaobalený, že by to nikoho nemělo urazit. Johnnyho Knoxvilla jsem neviděl špatně zahrát žádou roli a tady to neni vyjímka, zahrál to parádně!!! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)
  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama