Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville nemá k postižení daleko, vypadá v té roli tak přirozeně. Příběh o seberealizaci a uvědomění si sebe sama, který není moc pravděpodobný, moc jsem se nebavil, akorát mě překvapilo, že i postižení mohou být opravdu fajn. Viděli jste, jak mezi ně Johnny zapadl jo?A ty jejich vtipy ani nechápal. Trocha poučení v tom je. Ale děj znáte už od prvních 10 minut, velké mínus a těch mínusů je tam hodně. Určitě se to dalo natočit lépe, kvalitněji, ale nebyl rozpočet ani zájem producentů, se nedivím, takových filmů se za rok objeví nespočet. Johnny .. příjemné překvapení, jak se zhostil role. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil! Téma je sice docela drsné a chvilkami mi připadá, že sem tam přestřelí. Johnny hraje opravdu přesvědčivě, a v některých scénách mi připadá, že ani nehraje, že je takoví přirozeně. Buď dělá kraviny zcela upřímně anebo je opravdu takový pošuk! Myšlenku tento film má, to se mí líbí asi nejvíce. Komedie zabaví a možná člověk změní pohled na předsudky… Tohle je ještě kvalitní „šílená komedie“ a ne nějaká slátanina ostatních filmů. ()

Reklama

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Filmy se sportovní tematikou mám rád a nezáleží na žánru, takže jsem si to nenechal ujít. Když přežijete prvních dvacet minut, které moc zábavné nejsou, tak se to pak zlepší. Vtipy a silnější místa střídají slabší a je jen škoda, že těch silnějších je tam jen pár, ale i tak je to příjemná oddechovka, která neurazí. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

A já si celý film říkal: ,,Kde jsem toho chlápka kruci viděl!" Pak jsem si vzpoměl na tu známou větu: HELLO I AM JOHNNY KNOXVILLE WELCOME TO JACKASS!! A tak trochu mě to sebralo:D Co se týče filmu tak námět měl skutečně něco do sebe a opravdu mě zaujal. A i když to mělo ten stejný americký komediální scénář (jako by všechny americké komedie byly natočeny stejně) Dalo se na to příjemně koukat. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film dostal požehnání od paraolympioniků. (HappySmile)

Reklama

Reklama