Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

numi 

všechny recenze uživatele

Zpočátku příšerná a trapná podívaná se v průběhu času přehoupne v překvapivě zábavnou (romantickou) komedii, která navíc nepostrádá fungující chemii. A je jedno, jestli mluvíme o přátelství mezi týmem para-atletů, nebo o romanci mezi hlavními hrdiny, z nichž Katherine Heigl je okouzlující a přesvědčivá a Johnny Knoxville... jen prostě je. [září 2008] ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

U filmu Bláznivá olympiáda ... se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora). Nuz sorry, ale nestalo sa. Vacsinu casu som sa skor nudil a to zraza hodnotenie tesne nad hladinu odpadu. Ale ked nic ine v telke nejde a nenapada vas ziadna ina moznost, ako stravit cas, tak sa to nejako prekusnut da. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ale jo, když se člověk přenese nad fakt, že si tu dělají prdel z lidí indisponovaných pohybově, či jinak, občas jsem si u filmu i vyprsknul, nebylo to ve výsledku špatný - oddychová komedie, která neurazí - navíc Cox je tady v roli afektovaného strýce naprosto boží.................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

wito 

všechny recenze uživatele

opäť jeden z ďalších príkladov stupídneho scenára. nebol to síce žiadny vážny "prúser", ale dať tomuto nadpriemerné hodnotenie by bolo voči iným filmom nespravodlivé. pozerať som to vydržal len kvôli sympatickej ženskej predstaviteľke, na ktorej tváričku sa dobre pozeralo. bohužiaľ, smiechu som si užil pramáličko. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Trvalo 7 let než se film začal natáčet. (HappySmile)

Reklama

Reklama