Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (401)

Shit 

všechny recenze uživatele

No mě se to líbilo, na to jak to vypadá stupidně to je určitě docela překvapení. Samozřejmě že příběhů s vraždícími duchy už jsem viděl spoustu a ani tojle se moc neliší, ale dostal mě ten začátek, to byly slušný jatka a pěknej originální nápad, pak už je to sice nuda která je chvilkama odstraněna nějakou zajímavou lekačkou nebo zabitím a dokonce je to někdy i napínavý, ale to opravdu málokdy, taky se dalo mnohem víc využít potenciálu Gabriela Byernea, kterej je dobrej herec, ale tady to moc neukázal, sice je tam jako jedna z halvních postav, ale příběh je takovej že nikoho moc nevyzdvihne, ale i tak mě to celkově potěšilo a moje očekávání to zanechalo daleko zasebou, teda až na ten konec, kterej nebyl úplně nejlíp zpracovanej a možná by se dalo říct že byl až stupidní, ale přesto si to ty 3* zaslouží ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Jo je to béčko, jo je to v zásadě dost hovadina, ale co? Já to včera viděla už potřetí a pořád mě to docela bavilo a nijak neotrávilo. Hned ta první scéna s drátem je super a celý film je akční a napínavý - stále se neco děje a líbí se mi i hudba. Pohodová podívaná na pozdní noční nebo spíše ranní hodiny, když se člověku nechce spát ale už ani koukat na něco u čeho by musel přemýšlet :-) Nemám důvod jít pod 50% ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Velice slušne natočený výplach mozgových buniek, ktorý sa s utekajúcimi minútami a kopiacimi mŕtvolami strháva v megaBé s pointou megaCé. Ale hrdzavú, vlhkú klausro-atmosféru uprieť nemožno a ani to, že Byrne sa ako záporák proste narodil. Už len kôli úvodnej "drátenej scénke" sa to oplatí vidieť. V telke. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nic moc originalniho, filmu s duchama je spousta, s duchama na lodi uz tolik ne, ale porad to jsou duchove. Pribeh neni uplne nejhorsi a hlavne tu je hodne slusna atmosfera. Herci nestoji za rec a hlavni duvod, proc se na tenhle film vzdy rad podivam, je tech par krvavejch a par nechutnejch scen, jiste, moc nich neni, ale i tak to stoji za to a pod 3* nepujdu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Až neuvěřitelně jednuduše odhadnutelný snímek se silně béčkovým nádechem. Atmosféra není zas tak úžasná a celým filmem se hrne nelogika. Béčkové rozpadnutí, přehypovaný závěr a nutnost vysvětlovat dopodrobna unudí. Jediné co se mi líbilo byla hudba (a to hlavně při závěrečném "A takhle to bylo ...."). ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Vytvoření zaoceánské lodi Antonia Graza bylo inspirováno italskou výletní lodi Andrea Doria, kterou v roce 1956 potkal tragický osud v podobě potopení. (Chatterer)
  • Ve filmu je zmínka o lodi Mary Celeste. Tato zmínka je pravdivá. Loď Mary Celeste opravdu plula bez posádky za okolností, které dosud nejsou uspokojivě vysvětleny. (Nathaniell)
  • Ve filmu zpěvačka Franchesca (Francesca Rettondini) používá českou pistoli CZ 75. Současně se však jedná o chybu, protože se děj snímku odehrává o mnoho let dříve, než se zbraň začala vyrábět. (Martyn.86)

Reklama

Reklama