Reklama

Reklama

Princezna ledu

  • USA Ice Princess (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Casey se snaží získat stipendium na Harvard. Přijímací komisi ale musí předložit samostatný projekt. Rozhodne se zkombinovat své dvě vášně - fyziku a krasobruslení. Chodí se dívat na tréninky mladých krasobruslařek a vytvoří projekt, který radí krasobruslařkám, co mají na svých pohybech zlepšit. Nakonec začne sama trénovat pod vedením matky své spolužačky Gen, přísné a náročné Tiny Harwoodové. Ta objeví její nesporný talent, a Casey se ze začátečníků dostává rovnou do juniorek. Aby si na trénink vydělala, nabere si spoustu brigád, čímž ovšem trpí její příprava do školy. Matka jí krasobruslení zakazuje. Casey také zjistí, že její fyzikální projekt je úspěšný a může jí vydělávat peníze. Na přeborech, kde závodí společně s Gen, je tak dobrá, že trenérka, v obavě, aby její dceru nepřipravila o postup, dá Casey schválně nové boty, které jí rozedřou nohy do krve. Casey je její zradou hluboce dotčena... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická disneyovka, která má inspirovat mladé dospívající holčičky, aby se stali úspěšnými krasoblusařkami. Upřímně si ale myslím, že takový pocit by to mělo vyvolat ve všech, a já mám tyhle pocity ráda, že mě film dokáže inspirovat k novým věcem, ale tohle ne. Bylo to až příliš jednoduché. Hlavní protagonistka si stoupne na led mezi profesionální sportovkyně a bruslí nakonec lépe než ony, a ještě je to učí, jak to dělat správně? WTF? Na mě až moc pohádkové a málo reálné. Navíc mi tam chyblo nějaké pořádně drama a gradace příběhu. Nové brusle a vztah s matkou to nezachránilo. ()

mikalana 

všechny recenze uživatele

Spojením fyziky a krasobruslení došlo k zajímavému kontrastu v charakteru postavy a jejích touhách. Bohužel jsem herečce neuvěřila lásku k ani jednomu předmětu a konec potom vůbec ne. Vzdát se stipendia na prestižní škole je dojemné, nicméně to postrádá pravdivost. Dalo by se třeba studovat a u toho krasobruslit - v amerických filmech studenti hrají fotbal a zvládají to. Herečka se dobře předvedla v roli malé špiónky, nicméně po zklamání zvaném Eurotrip dokázala okouzlit hezkou tvářičkou, nikoli hereckým uměním. Zajímavě ale vypadala její zrzavá konkurentka na ledě. Hvězdičku dávám alespoň za to, že nevyhrála závod v krasobruslení, ve kterém spadla. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející klíšoidní příběh o popelce, která k vítězství znenadání přišla. Tentokrát však v odvětví jménem krasobruslení... Michelle Trachtenberg to sluší, ale to je asi tak všechno. Herecké výkony jsem ani nehledal, neb bych nic nenašel. Hudební stránka mi také neseděla, prostředí nevýrazné, příběh ohraný... Nejvíce se mi líbila "rocková" krasobluslařka, která také všechny přehrála, a to se ani nesnažila. Film na jedno zkouknutí, když zrovna nemáte co dělat a nechce se vám přepínat stanice, protože ten ovladač je ták daleko... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +herci, charaktery postav, příběh –scénář, děj, nevýrazná hudba, chybí vtip, emoce/// Michelle jsem viděl nedávno ve filmu Eurotrip a tam mě okouzlila. Tady se to říct nedá. Nevím zda to byl účel tvůrců, aby po celou dobu vypadala jako ošklivé káčátko čekající na proměnu, která se nakonec moc nedostaví. A nebo zda chtěli vykreslit osud obyčejné holky. O to více potěší některé jiné charaktery postav a jejich vývoj. Zářným příkladem je Hayden Penettiere, která se promění z dříve velké rivalky na velkou kámošku. Stručně řečeno, ale ve filmu krásně rozvedeno. Za záporné postavy bych tady snad mohl považovat obě matky. Nevím jak by na tohle reagovali dívky mezi 10-15 lety, ale já mít takovou matku… Jinak je to film, který se tváří spíše jako drama pojednávající právě o vlivu matky na dceru. Nebo jinak si nedokážu vysvětlit proč jsem se třebas nesmál a rovněž romantická stránka ustoupila do pozadí. Určitě tenhle film řadím mezi slabší, i když je mám rád./// Celkem 45%/// ()

TO 

všechny recenze uživatele

klasická komerční srágora, slabší jak Deník princezny a hlavně ještě pro mladší divačky, samozřejmě dojímavá až na půdu, jak jinak, když je o splněném snu malý holky, ale mě přesto (nebo právě proto) dost bavila. Víc jak nic moc herečka v hlavní roli (Trachtenberg) se mi líbila vždy úžasná Hayden Panettiere v roli kamarádky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)
  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)
  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama