Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Hmm, slabé, a dosť. Málo uveriteľné postavy, slabé vtiahnutie do jednotlivých situácií. Svetlým bodom Robin Williams a celkom zaujímavá dejová línia okolo neho. Inak, niekto správne poznamenal, že je to podobné Love Actually, ale vo všetkom zaostáva. Na sprítomnenie si vianočnej atmosféry v pohode, ale, uprimne, existujú lepšie vianočné filmy. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Osamělá Rose Collins (Susan Sarandon) při návštěvě své matky v nemocnici ve vedlejším pokoji potkává tajemného muže (Robin Williams). Policista Mike Riley (Paul Walker) se pohádá se svou přítelkyní (Penélope Cruz), a stejný den potkává staršího pána, který mu tvrdí, že v něm poznává převtěleného ducha své dávno mrtvé ženy. Jules Calvert (Marcus Thomas) vzpomíná na nejlepší vánoce které prožil, když byl před mnoha lety v nemocnici. A jsou Vánoce .. den, kdy se mohou dít i zázraky... Takovéto filmy, ve kterých se prolíná několik příběhů mám většinou docela rád (Láska nebeská, Intermission nebo třeba Magnolia). Jenže k natočení takovéhoto filmu je třeba silného režiséra, jinak se z filmu stane propletenec nesmyslů, a nebo v lepším případě (jako je tento) vlastně několik na sobě nezávislých příběhů, které jsou bůhvíproč v jednom filmu. Takže .. podívat se na tento film určitě dá, ale víckrát než jednou to nemá smysl... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film. To je jediný, co mě k tomuhle napadlo. To znamená průměrnej, suchej, nevýraznej film, kterej jenom tak běžel a já na to koukal, jak člověk, co nemá nic jinýho, co by se mu chtělo dělat. Nezaujalo mě to, i když některý dějový linie byly zajímavější, než ostatní. Trapná byla ta z nemocnice s dcerou chcípající matky a chlápka v komatu ve vedlejším pokoji... ono celkově všechno, kde se objevila Susan Sarandon, mě vubec nebralo. Zajímavější byl žárlivej polda Paul Walker a Peneélope, v návaznosti na bláznivýho dědka Alana Arkina, ale ani to nebylo do nebe chrstající. No su rád, že to skončilo. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Mám rád xmas filmy, ale tento jeden mal tak nevyťažený potenciál, až to nebolo pekné. Výborný herci, príjemná atmosféra, klasický scenár zmierenia. Na film sa pozeralo vcelku fajn, žiadne americké vianočné klišé nechýbalo. Vzťahy, láska, romantika, zmierenie. Avšak niečo tomu chýbalo....preto len také priemerné 3*... PLUS: výborní herci, príjemná vianočná atmosféra, fajn príbeh o láske, porozumní, vzťahoch...MINUS: nevyťažený herecký potenciál, trochu bláznivé moemnty ( to s reinkarnáciou), ale inak fajn... ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Americani tohle umi (i kdyz casto s tim prijdou prvni Britove), udelat romanticky pribeh s nekolika propletenymi lidskymi osudy, okoreneny kouzlem Vanoc, ktery vas rozbreci nebo minimalne dojme. Protoze tech vanocnich filmu, ktere nejsou trapne, neni moc (alespon ja jich tolik neznam), tohle muzu doporucit. I kdyz to kopiruje styl Love Actually, herci jsou vybrani dobre a funguje to tak jak ma...zahreje to u srdce (ne, depresivni mi to fakt neprislo) a pripomene to, cim jsou Vanoce dulezite. Ti, co tvrdi, ze je to nuda, jsou myslim jen malo objektivni a zatrpkli, zaryti odpurci "americkych" Vanoc a na Stedry den koukaji zasadne na Chobotnice a Mrazika...nekdy by to chtelo vylezt z jeskyne, mili recenzenti. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama