Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Komorní drama o lásce a naději, s absencí přehnaného klišé a patosu, podané překvapivě nepodbízivou formou. To vše podpořeno vynikajícími hereckými výkony a všudypřítomnou vánoční atmosférou (která nebyla zas až tak určující). Nic dalšího zde není podstatné, takových filmů není nikdy dost. A dost mě tu zaráží ta nízká hodnocení! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluji vánoční filmy. Tenhle se řadí k těm komornějším a depresivnějším. Můžeme sledovat lidi, kteří Vánoce z různých důvodů nemají rádi nebo je neprožívají tak, jak by je chtěli prožít. Je zde mnoho depresivních nálad a člověk místo aby se odreagoval, tak sklouzne do mírné deprese z toho, co právě viděl. Rozhodně to ale není film, který bych si chtěl pouštět na Štědrý den nebo během Vánoc, protože ta deprese z tohoto filmu přímo vyzařuje. Proto se o Vánocích snažím spíše vyhledávat vánoční komedie než dramata. Ale i přesto považuji tento film za vcelku vydařený, nic se tu výrazně nepokazilo a herci podali dobré výkony. Takže rozhodně zajímavý film, ale tak maximálně za tři hvězdičky, a to ještě s přivřeným okem... ()

tereza.s 

všechny recenze uživatele

Jsou vánoce, já jsem navíc dojímavý člověk a tak, když jsem se koukala na tento film, neudržela jsem slzy a brečela ještě hodinu po... Jenže to se mi stává i u televizních novin... Herecký výkon Paula Walkera mi ale přišel naprosto tragický. Film je to hezký, ale celý průběh je takový o ničem a dojem na mě udělal závěr... jsem opravdu holka dojímavá a zamilovaná a těžce nesu, když někdo někoho ztratí, byť jen ve filmu.... důležité je, že to ve mě něco vyvolalo... není to nejlepší film, jaký jsem kdy viděla, ale ani nejhorší... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Po uvedení v kině byla vydána na 48 hodin zkušební verze DVD. (HappySmile)

Reklama

Reklama