Reklama

Reklama

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky

  • USA The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dobrodružství Žraločáka a Lávovky přináší nonstop zábavu s hollywoodskými hvězdami Davidem Arquette, Kristin Davis a Georgem Lopezem. Každý vždycky věděl, že Max má bujnou představivost, ale nikdo netušil, že jeho nejdivočejší výmysly - chlapec vychovaný ostražitým obrovským bílým žralokem a dívkou se silou sopky - jsou skuteční! Teď tito dva křehcí vychovatelé Maxovi ukáží, že i obyčejné dítě může být něčím výjimečné! Ohromí vás spousta speciálních efektů a uvěříte, že se v tomhle úžasně zábavném filmu i ti nejmenší snílci můžou stát velkými hrdiny! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Sidder 

všechny recenze uživatele

Ne, ne a ne myslím, že tohle neměl nikdy být oskarový, glóbový ani palmový nebo bůh ví, jaký jiný film. Měl to být film určený v první řadě pro děti, což jsem si naplno uvědomil až asi půl hodiny po dokoukání, protože jsem nechtěl dát víc než tři hvězdy. Vizuální stránka mně na první pohled nadchla a přes malé nedostatky jsem se toho pocitu už nezbavil. Vadilo mi, že se ve filmu s železnou pravidelností střídá dobrý nápad a klišé zhruba v poměru jedna ku jedné. Ale moment, viděl už někdo někdy pohádku bez jednoho jediného klišé? A není to náhodou tak trochu podstata pohádek? Když připočtu sice trochu polovičatou, ale přesto v rámci žánru uvěřitelnou hloubku postav a až na hlavního hrdinu sympatické herecké osazenstvo, jsou to nakonec zasloužené ****. ()

Jeržik odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho, velmi dlouho jsem neměl tu smůlu, že by se mi do spárů dostala tak nehorázná blbost. Všechny tři Spykids považuji za ostudu Rodrigueze i celé kinematografie ale v porovnání s tímhle "klenotem" je Spy kids jedním z nejlepších filmů historie... Ano, celé je to relativní ale nedovedu si představit duševně zdravého a vyspělého člověka, kterému by se tohle líbilo... Ano, mluvím i o Rodriguezovi... ()

Reklama

breebee 

všechny recenze uživatele

Roztomilý snímek, které mu jsem dala plné hodnocení kvůli lítosti, ale také kvůli tomu, že jako dětská komedie by obstál skvěle. Tři hlavní hrdinové, dva, kteří jsou absolutní protiklady a třetí, normální chlapec, který klasicky nezapadá. Hezká říše, snesitelné efekty, pěkný děj. Ačkoli nemohu popřít, že sledovanost tohoto filmu stoupla především od dob Stmívání, neboť malého Jacoba s žraločími tesáky si nikdo nemůže nechat ujít. Tudíž pět, protože to splňuje co má a je to sladké. Však, kdo nesnil o tom, že se projede na cookie lodi v mléčném jezeře? ()

Melios 

všechny recenze uživatele

...Ak ste si mysleli ,že neexistuje nič absurdnejšieho než Poľská rodina na dedine spievajúca pesničku o skútri, alebo číňaň spievajúci nemeckú pieseň v lederhosen či dokonca fakt ,že v dome najväčšieho kritika kresťanstva dnes leží múzeum Biblie potom vás rád vyvediem z omylu. Pripravte si červeno-modré 3D okuliare (vitajte späť v roku 2005 btw) a užite si Grindhouse: Machete 9YO edition... no a bude sa tu aj spievať... ()

anli 

všechny recenze uživatele

Ze by nove Spy Kids?No...ani nahodou.Nevim,co timhle Rodriguez zamyslel,ale tahle radoby rodinna podivana ve 3-D je opravdu pro silne nervy a to i detske.Prakticky zadny scenar,jen same efektni zabery.No rezisera i herce to asi bavilo,ale vysledek je opravdu zalostny.Jednou to clovek z ucty k reziserovi vydrzi.Navic dost neurvale vykrada jine filmy(napr.Nekonecny pribeh) a jeste ke vsemu to vyzniva trapne.Rodriguez se asi chtel zavdecit svemu synovi a proto vsechen tenhle zbytecny humbuk,po jehoz shlednuti na nej budete chtit rychle zapomenout.Tak snad uz se nebude chtit reziser zavdecovat dalsimu potomkovi a vrati se ke svym vizim.Za slusny hudebni motiv a asi dve dobre sceny davam 15%. ()

Galerie (26)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Reklama

Reklama