Reklama

Reklama

Vražedná čísla

(seriál)
  • USA Numb3rs (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2005–2010), 84 h 34 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Krumholtz, Rob Morrow, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Navi Rawat, Peter MacNicol, Dylan Bruno, Diane Farr, Aya Sumika, Sophina Brown, Michelle Nolden (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(118)

Na různých místech po městě se objevují mrtvoly znásilněných žen a policisté nemají žádné stopy, jak se k vrahovi dostat. Ale agentům FBI se brzy podaří pomocí matematiky a na základě údajů zakreslených v mapě určit přibližné teritorium, ve kterém pachatele hledat... (TV Nova)

Recenze (175)

ste 

všechny recenze uživatele

Tento seriál selhává ve všech ohledech. Hlavní dva představitelé jsou neuvěřitelně necharismatiční a nezajímaví, jejich rodinné a citové propletence jsou příšerně nudné a případy, které řeší jsou tuctové. Navíc si počínají jako když se příchod Cimrmana do Liptákova zjišťoval poločasem radioaktivního uhlíku namísto kouknutím do kroniky. Přece se nějak musí ukázat, jak moc chytrý jsou, ne? Dokonce tak chytří, že i ty nejsložitější modely a výpočty si v klídku vypisují na tabuli, nedej bože aby použili počítač. Viděla jsem asi půlku první sezóny, tak nevím, jestli se to časem nezlepší, ale já to rozhodně riskovat nebudu. ()

supo 

všechny recenze uživatele

Nápad je to dobrý, první díly jsou dobré, možná bych řekl dokonce výborné. Ale pak začne děj pokulhávat. Genialita hlavního představitele je pěkná věc, ale když začne poučovat i experty z jiného oboru (balistika, lékařství ...) tak to už je moc. Navíc mi přijdě, že to občas přehání. Někdy se jim stane, že poučuje v oboru zběhlé kriminalisty ve věcech, které musí dávno znát a to je trochu moc. Zápletka s čínským agentem tomu dodala poslední kapku. Dávám tři hvězdičky za první sérii a za nápad. Kdybych měl hodnotit série 2 a výše tak jen **. ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele

No, takže asi takhle: matematika je něco, co naprosto nesnášim, nerozumim tomu a zároveň mě to děsí. Nechápu jak sem mohla udělat zkoušku za 2 a omlouvám se všem svým učitelům matiky od Mgr. Kellerové přes Mrg. Mrkuse až po RNDr. Šimsovou za to, co sem předváděla u tabule. Děs!! Ale k seriálu. Jediný co mi vadí, že z toho dělaj, že matika se dá použít u všeho... no prostě nedá a nerozmlouvejte mi to. :) Jinak je to v poho a David Krumholtz je fakt "sympouš" - miluju jeho vlasy :). A já si jdu vypočítat, co budu mít ve středu k obědu :) 75 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, žeby tento seriál vybočoval z pokojných vôd priemeru. Hoci sa produkcie ujali Tony a Ridley Scottovci, mám pocit, že pracovali v ojazdených koľajách podobne zameraných seriálov. Hoci je zaujímavé sledovať, ako môže matematika súvisieť s vyšetrovaním zločinov, všetko mi pripadá už dávno videné. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl to být další skvělý seriál. Potenciál být dalším seriálem kvalit Sběratelů kostí tu byl, jenže postavy se od začátku téměř nepohnuly. Příběhy jsou od začátku do konce epizodní, s uzavřeným dějem a pokud by seriál na konci nekončil jednou jakože svatbou, neměl by ani náznak nějakého zakončení. Od začátku tady scénáristé pracovali špatně a utrpěl tím celý seriál. Po hodně dlouhé době, možná dokonce poprvé, se nebudu loučit s postavami, které mi budou chybět, protože nebudou. Zívačka, která nestrhne ani v jedné z těch 118 epizod... ()

Galerie (659)

Zajímavosti (17)

  • Postavu Davida Krumholtze oslovují všichni Charlie, pouze jeho kolega Larry mu občas řekne Charlesi, a to v případě, kdy mu chce sdělit něco důležitého. (Greg)
  • 6 členů má většinou tým reálných vědců, kteří se podílejí na přípravě jednotlivých epizod. Rovnice, které hrdina píše na tabuli, totiž musejí být do puntíku správné a jejich použití při řešení zločinů věrohodné. (Pumiiix)
  • V čase 06:52 tatínek učí Charlieho, jak správně odpálit míček, ale v tomto okamžiku je vidět, že i po jeho odpalu míček zůstal na místě, ačkoli se v následujícím záběru oba jakoby dívají, kam letí. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama