Reklama

Reklama

Vražedná čísla

(seriál)
  • USA Numb3rs (více)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2005–2010), 84 h 34 min (Minutáž: 43 min)

Hrají:

David Krumholtz, Rob Morrow, Judd Hirsch, Alimi Ballard, Navi Rawat, Peter MacNicol, Dylan Bruno, Diane Farr, Aya Sumika, Sophina Brown, Michelle Nolden (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(118)

Na různých místech po městě se objevují mrtvoly znásilněných žen a policisté nemají žádné stopy, jak se k vrahovi dostat. Ale agentům FBI se brzy podaří pomocí matematiky a na základě údajů zakreslených v mapě určit přibližné teritorium, ve kterém pachatele hledat... (TV Nova)

Recenze (175)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl to být další skvělý seriál. Potenciál být dalším seriálem kvalit Sběratelů kostí tu byl, jenže postavy se od začátku téměř nepohnuly. Příběhy jsou od začátku do konce epizodní, s uzavřeným dějem a pokud by seriál na konci nekončil jednou jakože svatbou, neměl by ani náznak nějakého zakončení. Od začátku tady scénáristé pracovali špatně a utrpěl tím celý seriál. Po hodně dlouhé době, možná dokonce poprvé, se nebudu loučit s postavami, které mi budou chybět, protože nebudou. Zívačka, která nestrhne ani v jedné z těch 118 epizod... ()

EstéCaňa 

všechny recenze uživatele

Tento seriál byl asi jediným, který jsem sledoval na Nově (kromě Ordinace pro tu mám slabost ). A taky že se mi líbil. Při psaní komentáře jsem si vzpomněl na HIMYM 6. sérii 9. díl ,kde naše hrdinka Robin zachraňovala vesmír pomocí matiky. : Ale to jsem odbočil ! Vražedná čísla mi přišli rozhodně zajímavější než nějaký "Mentalista", který televize označila jako nejlepší seriál součastnosti. No což, asi jsem zaspal dobu. 9/10 ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zločin je jako rovnice, kterou je potřeba velmi rychle vyřešit. Matematiku používáme denně a ani si to neuvědomujeme. Všechno děláme automaticky a s velkou samozřejmostí. Klidně ji můžeme použít při řešení zločinu, s tím problém nemám. Neuškodilo by, kdyby složité matematické výpočty byly více vysvětleny. Jenže to by se jeden díl seriálu pěkně prodloužil a změnil v něco úplně jiného. Zajímalo by mě, jestli jsou to skutečné výpočty nebo jen nějaké filmové výmysly. Nicméně, nápad je to zajímavý a originální. ()

alenka 

všechny recenze uživatele

prvnich par dilu me totalne nadchlo - skvely scenar s objevujicimi se kriminalistickymi metodami (realisticnost matematickych vypoctu necham na jinych, ja tomu nerozumim, ale bavi me tp :) pak ale dojde k rozmelneni, pridani fyziky, spousty nezabavnych teorii, ktere nemaji s myslenkou seiralu moc spolecneho, zbytecne moc postav, ktere se schazeji v obyvaku hlavnich hrdinu, a nikdo presne nevi, proc. dva sympaticti hrdinove si zaslouzi trochu lepsi scenaristy, kteri by je nenechali tak rychle umrit :( ()

masw 

všechny recenze uživatele

No proste kriminálka a na nervy lezoucí matematik, prostě věci typu: ,,Dal jsem si maliny a vypil 1 litr Kofoly, budu mít průjem? Nevím, ale vypočtu si pravděpodobnost rovnicí, nebýt matiky, tak jsem se pokakal." Jediné plus vidím v obsazení Petera McNicola, kterého mám jako herce rád, ikdyž tady se taky zabývá matematikou. ()

Galerie (659)

Zajímavosti (17)

  • V čase 15:45 se Larry (Peter MacNicol) ptá Charlieho (David Krumholtz), jestli zná Petra Hlaváčka, že je to tak trochu posedlý Čech, který z bot či jejich otisků dokáže přečíst výšku, fyzické neduhy atd. Nejedná se o fikci, Petr Hlaváček byl český obuvnický expert, který se mimo jiného zabýval i výzkumem obuvi Ötziho. (Proste..Jana)
  • Během natáčení pilotního dílu herci Rob Morrow a David Krumholtz zjistili, že mají něco společného - jejich matky pracují jako zubařky. (viperblade)

Reklama

Reklama