Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 5
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 5

Recenze (572)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zatím je to přesně to, co jsem od toho čekala. Vtipné, chytré, s charismatickými hrdinkami a dobrým příběhem. Taková americká Ulice - sakra, proč u nás nedokážou natočit podobný seriál. Se silným scénářem - nic víc nepotřebujete (Červený trpaslík taky neměl obří rozpočet a vadí to někomu?). U nás se tvůrci dokážou leda tak vymlouvat na nedostatek peněz. PS: Musím uznat, že Eva Longoria je fakt sex bomba - a co na ní teprve řeknou pánové. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější seriál všech dob, u něhož roste mé zaujetí s číslem natočené série, což je pro mě u seriálu opravdu nezvyklé. Už si ani nepamatuju, kdy jsem poprvé viděl tu nejúžasnější partičku předměstských zoufalých manželek, ale kdybych to datum znal, tak by bylo jedním z mých nejdůležitějších v mém seriálovém životě. Prostě jsem si ten "spolek nešťastných paniček" hned zamiloval. Věčnou smolařku Susan, která mnohdy jedná dřív a potom přemýšlí. Vždy upravenou a elegantní grácii Bree, která se opravdu v posledních dílech vybarvila. Továrnu na děti Lynette, která žije v kolotoči rodinných problémů. Krásnou a mnohdy sobecky jednající Gabrielle. A náruživou, vždy smyslnou mrchu Eddie, jejíž srdce však není tak zkažené, jak by se mohlo zdát. Velkou pochvalu bych chtěl vzdát módním návrhářům, kteří oblékají "zoufalky", protože je na ně vždy radost pohledět. Opravdu se mi libí takový ten epizodní rámec, kdy vždy na začátku Mary Alice mluví o nějakém problému a v závěru se k němu opět vrací a to vše v doprovodu neuvěřitelné hudební stránky, jejíž krásu pouhými slovy vyjádřit nemohu. Ze všech osmi sérií se mi nejvíce líbily tyto díly - "růkojmí v obchoďáku" (03x07), "tornádo na Wisteria Lane" (04x09-10), "Eli Scruggs" (05x13), "smrt Eddie" (05x19), "zřícení letadla" (06x10), "co by kdyby" (06x11), "závěr 6. série" (06x23), "návrat Paula" (07x01), "výtržnost na Wisteria Lane" (07x10), "minulost se opakuje" (07x16), "závěr 7.série" (07x23) a (úplný) "závěr 8. série" (08x23). Osm let uteklo jako voda, ale jsem rád, že se tvůrci rozhodli skončit, protože se mi v poslední sérii začaly některé charaktery neskutečně protivit. Zkrátka pro mě absolutní ikona všech seriálů, což bude pro mě platit navždy(!) a jak řekla Susan o Eddie, tak já o "Zoufalkách" říkám to samé - "ONE OF THE KIND". P.S. Závěr s duchy Wisteria Lane byl famózní! ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál je viac menej pre ženy a vôbec som sa on nezaujímal. Dokonca som nevidel ani jednu čast ked to premierovali na STV či Prime, ale nejakou náhodou sa mi podarilo pozrieť si pár častí v preprízovaní seriálu a zažral som sa do toho. Síce je plný seriálových klišé, ale je niečím iný než ostatné tuctové seriály... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj. Úplně si nejsem jistý zda jsem viděl dostatek, abych mohl hodnotit, ale i kdyby ne, tak si ten odpad prostě nemohu odpustit. Kdysi jsem na to několikrát nechtěně přepnul a nestačil se divit, kam až lidská debilita může sahat. Podobné seriály nesnáším. Celé se to točí kolem sexu. A až si už každý zašuká s každým, tak jsou do seriálu implantovány nové postavy, aby veselé smilnění mohlo pokračovat. Až už ani tohle nezabere, tak se do seriálů nacpe tuna záhad pro udržení diváků, protože divák je tvor zvědavý. Zoufalé manželky je zkrátka seriál pro zoufalé diváky a hlavně zoufalé divačky. Trapné, nevtipné, nudné. Zkrátka k uzoufání. ODPAD! ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Dům, ve kterém bydlí Betty Applewhiteová (Alfre Woodard) se svou rodinou, se ve skutečnosti nachází na Mockingbird Lane 1313 a byl použit už pro natáčení seriálu The Munsters (od r. 1964). (HappySmile)
  • Fanúšičke seriálu sa tak páčili šaty, ktoré mala Gabrielle (Eva Longoria) v prvej časti seriálu, že napísala producentom, či by jej neprezradili meno ich dizajnéra, aby jej mohol navrhnúť jej šaty na maturitný ples. Producenti jej namiesto toho poslali tie šaty, ktoré si nakoniec obliekla na ples. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama