Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 10
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 10

Recenze (573)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušný seriál, který nejenže občas odhalí velikou pravdu ze života. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle není skutečný seriál o životě a dokonce se o to nesnaží, ba právě naopak, jedná se o úplný protipól skutečnosti. Zoufalé manželky hodně přehánějí, parodují fakta a dívají se na život s nadhledem. Je vidět veliký žánrová zručnost, neboť tvůrci pracují skoro s premisou telenovel. Ono není vůbec zoufalé napsat, že Zoufalé manželky jsou hodně přehnanou telenovelou... ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Žal bohu kouzlo série s přibývajícími sezónami vyvanulo, jmenovitě od čtvrté. Nicméně zasáhlo to velkou část populace, docela mě mile překvapilo, jak je to koukatelné, má to zábavné charaktery, slušné twisty a zápletky první tři sezóny aspirují na čtyři až pět hvězd, jenž pak dle mého nastává úpadek. Což je škoda. Protože obsazení je super. Zejména Eva Longoria jako Gaby, Teri Hatcher mě baví a je tu i můj oblíbenec Nathan Fillion. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Zatím je to přesně to, co jsem od toho čekala. Vtipné, chytré, s charismatickými hrdinkami a dobrým příběhem. Taková americká Ulice - sakra, proč u nás nedokážou natočit podobný seriál. Se silným scénářem - nic víc nepotřebujete (Červený trpaslík taky neměl obří rozpočet a vadí to někomu?). U nás se tvůrci dokážou leda tak vymlouvat na nedostatek peněz. PS: Musím uznat, že Eva Longoria je fakt sex bomba - a co na ní teprve řeknou pánové. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Steve Jablonsky : 1. Dialog – Mary Alice ,2. SheDaisy – God Bless The American Housewife ,3. Dialog – Edie ,4. Shania Twain – Shoes ,5. Anna Nalick – Band Of Gold ,6. Dialog – Lynette ,7. Liz Phair – Mother’s Little Helper ,8. Indigo Girls – Mrs. Robinson ,9. Martina Mc Bride – Harper Valley PTA ,10. Dialog – Bree ,11. LeeAnn Rimes – Running Out Of Time ,12. Joss Stone – Treat Me Right (I’m Yours For Life) ,13. Sara Evans – One’s On The Way ,14. Dialog – Gabrielle ,15. Macy Gray – Boom Boom ,16. Gloria Estefan – Young Hearts Run Free ,17. Dialog – Susan ,18. Idina Menzel – Damsel In Distress ,19. KD Lang – Dreams Of The Everyday Housewife ,20. Dialog – Mary Alice ,21. Danny Elfman – Theme , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No videl jsem zatim jen prvni dva dily, ale docela me zaujali. Scenar je plnej cernyho humoru a zoufalstvi jednotlivejch manzelek a je pekne sviznej. Navic tu je i trochu tajemna okolo novyho souseda a sebevrazdy. Nejvic me zaujala Teri Hatcher, kterou znam jen ze Supermana, ale tady byla fakt uzasne na dne. Urcite si nenecham ujit dalsi dily, jsme zvedavej, jesli tohle tempo vydrzi. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Tvůrci se seriál snažili původně nabízet jako komedii, kde mají hlavní úlohu ženy, ale byli odmítnuti v několika větších televizních stanicích. Nakonec byli nuceni seriál upravit a přidat prvky mysteriózna a dramatu. (HappySmile)
  • Keď sa syn (Shawn Pyfrom) Bree (Marcia Cross) matke prizná, že je gay, ona mu na to povie: "Milovala by som ťa, aj keby si bol vrah." To isté povedala matka scenáristovi Marcovi Cherrymu, keď sa jej priznal, že je gay. (ladko)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama