Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 7
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 7

Recenze (573)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Zjistila jsem, že bydlím v nemožně nudné ulici. Žádná sebevražda, vražda, nehoří tu, ani se nenastěhuje atraktivní záhadný soused. To všechno holky v ulici jak z omalovánek mají a jsou zoufalé. Přes tragédie, které jsem tu nastínila, je to ale osvěžující zábava a to především díky břitkému scénáři, který udržuje přesnou rovnováhu mezi nadsázkou, cynismem, mysterióznem i serióznem a ponaučeními sametového hlasu nebožky kamarádky, kolem jejíhož umrtí se všechno obtáčí. PS. z pátý řady jsem jak v Jiříkově vidění - kde je ten počáteční břit ? Jedno zrnko pryč ! ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem zaspala Sex ve městě a probudila se až na Zoufalé manželky. A bavila jsem se. Manžel se přišel podívat, čemu se řehcu a smál se taky. Tak se Zoufalé manželky pomalu vplížily do našeho života. Příjemné pobavení, které je promyšlené, není plytké, jak by se mohlo na první pohled zdát a propere snad všechny situace běžného života. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušný seriál, který nejenže občas odhalí velikou pravdu ze života. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle není skutečný seriál o životě a dokonce se o to nesnaží, ba právě naopak, jedná se o úplný protipól skutečnosti. Zoufalé manželky hodně přehánějí, parodují fakta a dívají se na život s nadhledem. Je vidět veliký žánrová zručnost, neboť tvůrci pracují skoro s premisou telenovel. Ono není vůbec zoufalé napsat, že Zoufalé manželky jsou hodně přehnanou telenovelou... ()

Galerie (2 910)

Zajímavosti (74)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama