Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 2
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 2

Recenze (573)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tenhle podivuhodný mix Sexu Ve Městě, Americké Krásy, Gilmorových Děvčat a příhod slečny Marplové příliš nezaujal. Nelze však popřít, že zúčastněné dámy předvádějí výborné herecké výkony, obzvlášť u Marcii Cross je to po "mrše z Melrose Place" skutečná libovka, i když se mi tím svým uhlazeným vystupováním a budováním domečku z karet hnusí víc než plány na americkou předělávku Oldboye. Co se Evy Longoriaové týká, můžu říct jen to, že cenzura je ZLO:) Závěrečné hodnocení 70%. Pokud seriál přijde s něčím novým, dejte mi vědět, já to vzdávám. A na závěr - JAKÁ JE TERI HATCHER ZOUFALÁ MANŽELKA, KDYŽ JE KRUCINÁL ROZVEDENÁ??!! Marketingové (či nějaké jiné) oddělení Primy to zase jednou nezvládlo... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušný seriál, který nejenže občas odhalí velikou pravdu ze života. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle není skutečný seriál o životě a dokonce se o to nesnaží, ba právě naopak, jedná se o úplný protipól skutečnosti. Zoufalé manželky hodně přehánějí, parodují fakta a dívají se na život s nadhledem. Je vidět veliký žánrová zručnost, neboť tvůrci pracují skoro s premisou telenovel. Ono není vůbec zoufalé napsat, že Zoufalé manželky jsou hodně přehnanou telenovelou... ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

V zoufalých manželkách platí, žeco jiný účes a barva vlasů, to povaha a problémy. Možná proto je tento seriál lidem tak blízký, snad každý se shlédne v jedné z 5 manželek. Škoda jen že jsem ztratila přehled v ději. První řady byly opravdu povedené, pak už se příběh trošku překombinoval. Původní hodnocení bylo 5*, kvůli zbytečnému natahování nakonec 4 ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

No, zatím to vypadá celkem sympaticky. Dějově je to sice taková luxusní telenovela, ale vyprávěcí postup s komentářem zesnulé kamarádky je velmi dobrý nápad. Vše navíc doplňuje jakási kriminální linie, které udržuje divákovu zvědavost (bohužel zatím nevím, jestli se bude nadále slibně vyvíjet nebo to bude jen laciný prostředek k získání pozornosti). Každopádně si další díly nenechám ujít a doufám, že nepřijde nějaké zklamání. ()

Galerie (2 910)

Zajímavosti (74)

  • Tvůrci se seriál snažili původně nabízet jako komedii, kde mají hlavní úlohu ženy, ale byli odmítnuti v několika větších televizních stanicích. Nakonec byli nuceni seriál upravit a přidat prvky mysteriózna a dramatu. (HappySmile)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama