Reklama

Reklama

Americký táta

(seriál)
  • USA American Dad! (více)
TV spot
USA, (2005–2023), 133 h 46 min (Minutáž: 9–22 min)

Hrají:

Seth MacFarlane, Wendy Schaal, Dee Bradley Baker, Scott Grimes, Rachael MacFarlane, Curtis Armstrong, Mike Barker, Patrick Stewart, Eddie Kaye Thomas (více)
(další profese)

Série(20) / Epizody(366)

Další animovaný seriál Setha MacFarlanea, tvůrce kultovního seriálu Family Guy. Opět sledujeme bláznivé osudy americké rodinky, která však v tomto případě není zrovna typická. Hlavou rodiny je Stan Smith, agent CIA, který se má neustále na pozoru a udělá cokoli pro ochranu svých bližních. Kromě něj, manželky Francine a jeho dvou dětí jsou však stálými členy rodiny také mimozemšťan Roger a německy mluvící zlatá rybka Klaus. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (161)

Miksa 

všechny recenze uživatele

Family Guy hodnotím 4*, ale tohle si zaslouží míň. Ano, pravda nevybíravě to kritizuje americkou společnost,ale co poslední dobou ne. Je to prostě odvárek s několika dobrými momenty a spoustou špatných (viz. ta trapná německá ryba). To kiwisip: titulky existují na : http://family-guy.czweb.org ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Poměrně pravidelně tento seriál sleduji v TV a počátečí zklamání vystřídávájí spíše smíšené pocity. Sem tam děj ujíždí až do obscnéností, jindy ryje do USA nacionlismu, aby jindy ten nacionalismus oslavoval. POměrně baví Klaus, ale i opilec Roger. Díly mám zatím tak půl na půl, kdy se někdy hodně bavím a jindy naopak nudím. Zvyšuji hodnocení z 2* na 3*. ()

Reklama

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Taková ta prázdná animovaná variace na telenovelu. Děj žádný, vtipné to není (a těch pár obstojnějších vtipů na sociálně politické pole za sezónu našinec nemá šanci pochopit až na naprosté výjimky), není to ani zábavné takže.. vhodné snad leda jako zvuková či obrazová kulisa? I když i pro takové účely spíš nevyhovující. Prostě taková pitomost ve stylu Griffinových, kterou si většina lidí v ČR pustí jen proto, že to za a) dávají v televizi a za b) je to animované. Viděna polovina první série a pro jistotu ještě několik epizod průřezem celého seriálu, výsledné hodnocení - naprostá ztráta času a zabiják mozkových buněk. odpad! ()

caffelina 

všechny recenze uživatele

Keďže som videla len 1 či 2 časti Family Guy tak to nemôžem porovnať..No silne pochybujem,že je lepší ako American dad. Tento animák ma dostal v každom smere..postavičky a ich hlasy,témy v každej časti no a ten humor a ten sarkazmus! Oveľa lepšie ako Simpsonovci, ktorí mi prídu riadne nudní v porovnaní s týmto. Videla som 7 sérii a ani jedna časť z nich ma nenudila.Mimozemšťan Roger je jedna z mojich najmilovanejších animovaných postavičiek vôbec hehe. 5*. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Seriál, který mi nahradil Simpsonovi. Narozdíl od South Parku, nebo Family Guy mě AD chytl hned po první epizodě a to hlavně tím, že má inteligentnější humor, ikdyž.. Nemůžu si pomoct, ale AD patří na Špici těch nejlepších seriálů. Family Guy to občas moc přehání, Simpsonovi jsou až moc "Lehkohumorní" a dětští.. AD je přesně někde mezi nimi.. Hajzl Roger je určitě postava, kterou si každý zapamatuje a začne po chvíli milovat.. Mně to trvalo asi 5 sérií. Celkově prostě a jednoduše nemám seriálu co vytknout.. Oh boy, it's well to say: I love American Dad! 100% ()

Galerie (2 386)

Zajímavosti (49)

  • Steve bol pôvodne viac “šprtácky“ a nemotornejší a bol dabovaný Rickym Blittom. Neskôr bol Ricky Blitt vymenený za Scotta Grimesa a Steve sa stal atraktívnejším aby nebol porovnávaný s Neilom Goldmanom zo seriálu Griffinovci (1999). (Vrtto)

Reklama

Reklama