Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)
USA, 2008, 86 min

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Maximálne, ale fakt maximálne ujeté! Skôr ako o film sa jedná o zmesku skečov, pričom niektoré sú nehorázne geniálne, niektoré povedzme že sa dajú a ten zvyšok je sračka. Nad všetkým samozrejme tróni sám veľký (doslova!!!) Steven Seagal, ktorému je jedno či hrá v komédii, akčnom filme alebo nebodaj Hamletovi- ten istý výraz...skrátka Cockpuncher!!! :) Vadí mi len jedna vec...Autori si snáď mysleli, že tvoria nejakú inteligentnú satiru a inotaj, snažili sa akože sebaparodovať..pôsobilo to dosť kontraproduktívne a kŕčovito. Inak je to úlet vhodný na žúrky, úúúchylárna... ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to na rozmezí mezi 2-3 hvezdicek, některé gagy jsou fakt totální a člověk se baví, ale potom příjdou tak hluchá místa a trapnosti, že si člověk říká že to snad ani není možné aby se dvě takové scény potkaly v jednom filmu. Steven Seagal je úlet :o) stejně tak i narážky na černochy a bělochy co si hrajou na černochy to jsem se fakt nasmál... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Škoda, že místy tak hrozně moc tlačí na pilu, takže z toho lezou slabší okamžiky Tele Tele. Kdyby si tvůrci dali víc záležet na udržení kvality, kterou vykazují ty lepší momenty, soustředěné hlavně v první třetině filmu, mělo by to větší sílu než Seagalovská rána do koulí (kterých je ve filmu docela dost:)). Jsem zvědav, co by Zprávy TV Onion řekly o Miley Cyrus, když Britney Spears to od nich schytala tak brutálně, nejen "from behind";) Sice je potřeba ocenit, že tomu tvůrci chtěli dát cosi jako příběhovou linii, ale co naplat, když jednotlivé skeče nebo epizody Onioňáckých pořadů, kterých je plný internet, jsou obvykle o několik tříd lepší. Takhle dám 70%. Takových těch sedmdesát, které znamenají, že mi nevadí reprízy. ()

Mr.Nigga 

všechny recenze uživatele

Jako první musím říct, že snímek The Onion Movie obsahuje pár geniálních scén a svým způsobem ukazuje, že předsudky a stereotypy jsou jedny z nejhorších vlastností lidí. Armed Gunman nebo vězni do každé domácnosti vás položí na zem do křečí smíchu, boužel ale film nedokázal udržet kvalitu po celou délku a většinu času byl průměrný, někdy trapný a často nudný. Ovšem za těch pár scének to stálo a níž než 3 hvězdičky prostě dát nemůžu. Norman Archer, fuck you and good night... // Po druhém shlédnutí si říkám: co se mi prve nelíbilo? Tohle nemá chybu a věci, které se mi dřív zdály nudné dávají smysl. Zvedám hodnocení z 3* na 5* ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Mohlo to bejt dobrý dílo, ale to by se nesměly mísit až geniální momenty s totální trapností. Jako kdyby oheň a voda zápasili proti sobě. Nejvíc mě asi dostala scénka kde se ten rádobynegr dostal do basy kvůli svýmu hiphaphop stylu. Kéž by takhle skončili všichni wiggeři. :-D Klasický komediální béčko, ale nápad dobrej. Jen ta realizace... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama