Reklama

Reklama

Zprávy TV Onion

  • USA The Onion Movie (více)
USA, 2008, 86 min

VOD (1)

Série scének, které jsou ostré, necenzurované a někdy i komické, stejně jako Onion, bývalé undergroundové univerzitní noviny, které se postupem času staly zdrojem amerických vybraných zpráv, se zaměřuje na pokrytectví dnešního světa.  Nejpopulárnéjší americké satirické noviny se v tomto filmu stávají televizním programem. Moderátor TV Onion Norm Archer (Len Cariou) je požádán, aby se podřídil novému konceptu majitelů stanice. A protože je to člověk zásadový a navíc profesionální novinář, rozhodne se nepodřídit, naopak! Zuří tak, že to v televizním světě, snad ještě nezažili. TV Onion není nic svaté a tak rozpoutá satirickou bouři a vezme si na paškál popové hvězdy, vězně i mírové rozhovory. [Zdroj: HBO] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej nářez! Monty-Pythonovsko-Česko-soďácké skeče v novém kabátku jednadvacátého století v podání Amíků. Kdo by to byl řekl, že si ze sebe dokážou dělat takovou prdel (ale zrovna Steven mě nedávno přesvědčil o tom, že sám sebe nebere moc vážně, takže respect, bro). Pokud máte rádi výše zmíněné politicky nekorektní party, tak vám Onion News doporučuju všema deseti (jak by řekl Brendan Laroux :-) ()

Safenat 

všechny recenze uživatele

Často jsem si připadal, jako bych sledoval americkou verzi Monty Pythonů; samozřejmě na "jemný a kultivovaný" (not!) humor Pythonů toto nemá ani zdaleka, ale také tu dobře funguje moment absurdní komičnosti a kritického postoje k dění ve společnosti. Skeče s arabskými teroristy jsou geniální, stejně tak s klonem Britney a Steven Seagelem (a to nejlépe dohromady), dalších pár je velmi dobrých (ozbrojený lupič), další jen dobré, jiné (a těch je tak polovina) trapné a předvídatelné a některé i nechutné... potom dlouho nic a pak je skeč s jeptiškou, na který asi nezapomenu do konce života :) ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Je to tak půl na půl. Polovina jsou super kameňákovité scény, hlášky nebo postavy. Bohužel připletlo se tam i několik doslova trapných blbostí, který snad ani k zasmání nejsou a vyloženě kazí film. Někdo by mohl říct, že to dost připomíná Létající cirkus, akorát v americkém podání a ten někdo budu já. Ale ten stejnej někdo taky dodá, že se to zase nedá takhle srovnávat. Američani si libují ve vtípcích o koulích, prdění, buzerantech a šukání a v tomhle filmu to jen a jen potvrzují. A přidají hafo fórků na teroristy (ale ty patří k těm horším). Nejvíc mě pobavila hlavně Melissa Cherry nebo zloděj v bance, ale je tam plno dobrejch gagů. Fuck you and good night. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, bavil jsem se, slzel jsem smíchy a je mi úplně jedno, zda mne rozesmál humor geniálně vychytralý či zda se jednalo o pouhou kanalizační záležitost. Rád se za srandu odměním hvězdami, ale tu pátou nemohu s klidným svědomím udělit, neboť na některé fórky patrně dokáže správně reagovat pouze skutečný příslušník hamburgery zdegenerovaného národa. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

pri skečových filmoch sú dva základné problémy: rámcovanie a dávkovanie - to prvé dáva rozbitej forme "sledu skečov" istú súdržnosť a spája skeče na základe nejakého kľúča do jedného celku, druhé zasa má čo do činenia so samotným výberom skečov, ich dramaturgickým usporiadaním a zaradením, ako aj dĺžkou a celkovým rozvrhom. Dokonalá formulka na úspešné zvládnutie oboch snáď neexistuje, ide len o to, ktorý film sa dokáže čo najviac priblížiť dokonalosti - u mňa zatiaľ je príkladom takého filmu Monty Python Meaning Of Life, no ani "onioňáci" na tom nie sú zlé - rámcovanie je výborné, väčšina skečov vydarených, vtipných, trefných, oceňujem hlavne vysokú dávku politickej nekorektnosti, pretože väčšina dnešných paródií je príliš umiernená, akoby sa bála, a potom je to skôr trápne než vtipné, lenže onion movie nie je ten prípad; moja obľúbená je Mellisa Cherry, samozrejme Cockpuncher, Peruánci, vystrihnuté scény, Dave got my penis out či neckbelt a kopec iných; celkom chytľavá vecička; ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film bol nakrútený už v roku 2003 ale jeho vydanie bolo odložené a film sa nikdy nedostal do kín. Vyšiel až v roku 2008 priamo na DVD. (U_S_O)

Reklama

Reklama