Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a bohatá prezidentka dívčího klubu South Beach University zosnuje originální plán, jak vydělat na právě získané slávě jejího klubu v sexy komedii s Paris Hilton v hlavní roli. (oficiální text distributora)

Recenze (155)

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Je to výsmech alebo propaganda ? Sebakritika či ďalšie chvastúnstvo ? Koniec ma zmiatol viac ako väčšina filmov od Kubricka. Paris si asi dala podmienku, že zahrá, len ak na konci nebude vyzerať ako totálna pyzda. Význam celého filmu sa tým však odrazu totálne, až anarchisticky stráca a zanecháva diváka ešte vo väčšom roztratení. Zaujímavá je myšlienka vnútorného monológu ústrednej a pritom negatívnej postavy. Je ale negatívna ? O čo tu do frasa ide ? Zaujíma ma pozadie tejto otrasnej hovadskosti... To je taký ODPAD!, že som si ho musel pozrieť 2krát !! ()

Unlimit odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! Odpad! a Odpad! žádné jiné hodnocení si tento film nezaslouží. Řekl jsem si podívám se na velice špatně hodnocený film to snad nemůže být taková katastrofa a hle chyba nastala.Po pár prvních minutách jsem si začal číst novinky na sociální síti,internetu a podíval jsem se na počasí. Nezáživný,nudný,trapný,ubohý film který jen ukazuje tvář Paris Hilton jako namyšlené,ctižádostivé a hloupé "blondýně" ,kterou však osobně neznám takže se nemůžu vyjádřit k informacím z médií či tohoto filmu,ale pouze hodnotím tento film a jak už jsem podotkl v první větě Odpad! ()

Reklama

Ukko odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli tomuto filmu jsem změnil u několika mých hodnoceních jiné odpadní filmy na jednu hvězdičku. Upřímně, bylo mi jich v porovnání s touto sra*kou líto. Viděl jsem asi 30 minut filmu když jsem překlikával mezi reklamama. No, je málo filmů na světě, po kterých se budete chtít vyblít z podoby a tenhle je jednen z nich. Jestli existuje nespravedlnost na Zemi, tak je to Paris Hilton. ()

filipes.lu odpad!

všechny recenze uživatele

Já se tento počin bál i vypnout. Paříž evidentně nezvládá ani mluvit, jinak si nedokážu vysvětlit ¾ jejích replik, které jsou vyprávěny z pozice vypravěčky. V půli snímku jsem se spoludivačky zvládnul zeptat pouze na to: „O čem to jako je?“ Odpovědí mi bylo: „No je to asi něco o nějakých spolkách, ale nevim co.“ To hovoří bohužel za vše. Hilton je toporná i během svádění a to jsem pevně věřil, že alespoň to dá…A ten epickej konec! Dojetí jsem sice skryl, ale bylo mi do breku ještě dlouho potom. A teď nemluvím o finální omluvě hrdinky, ale o faktu, že jsem zjistil, že Paris natočila i další filmy. Ach jo… ()

MclaireM 

všechny recenze uživatele

"Krásna a bohatá prezidentka divčího klubu....."Krásna PAris Hilton??Ehm,ehm...nad tým by som sa trochu zamyslela.Dá sa tato blbosť vôbes nazvať filmom??Absolutne bez deju...nepochopila som o čo tam ide...a tie primitívne fekálne vtipy to som ja už fakt nemohla to už bola fakt silna káva....ledva,ledva som sa na to dokukala a aký prekvapujúci koniec.Taký by ma ani vo sne nenapadol:P...trapné...tá Hilton je schopná fakt všetkého.Ale sadlo to na nu a na nikoho iného by to asi nesadlo viacej takže dávam tu jednu hviezdičku snád iba za to trápne parodiovanie samej seba a za to že Paris iba potvrdila že je ešte väčšia krava ako som si myslela. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Miami na Floridě. (rafix)
  • Nahé scény s Paris Hilton (Victoria) byly do filmu přidány bez jejího vědomí a povolení. Když se o nich dozvěděla, byla tak rozzlobená, že se neúčastnila premiéry filmu. V roce 2008 za to byla Hilton u soudu, neboť nedodržela smluvní dohodu o přiměřené propagaci a publicity filmu. Ve finále nemusela platit žádné odškodné, ale musela vrátit celý svůj honorář za film. (Petr.Penicka)

Reklama

Reklama