Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto je barevný seriál pocházející z americké produkce. Zažijeme všelijaká dobrodružství, které prožívá 5 opic a jejich kamarád Čír. Společně bojují proti Králi lebek a jeho bizarním příšerám. (duklak2)

Recenze (37)

bibbi 

všechny recenze uživatele

Jde o úžasnou parodii na všechno:) výtvarná stránka je ujetá a děj taky, ale nechápu naprosto, jak proboha může někdo tenhle seriál brát alespoň trochu "vážně" a na základě toho jej ohodnotit jako odpad. Jak říká stub, spoustě lidí dneska nejspíš chybí smysl pro humor. Ano, znělka je děsivá - nicméně hlavně v podání českých dabérů, ta slova se tam prostě nevejdou, originální znělka se dá velice lehce zkousnout. A vůbec, na obřího tračníka mi nesahejte!:) ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích. Na jednu stranu zcela infantilní děj, rozmazlený hlavní hrdina a banda rádobyvtipných roboopic. Na druhou stranu patřičně megalomanský padouch, zajímavá hudba a skvělý spád již zmíněného prostého děje. Navíc některé díly se vyznačují solidní epičností, kdy má divák ten pocit "teď jde o všechno". To ale na vytáhnutí do solidního nadprůměru zkrátka nestačí, přesto nejde o ztrátu času. ()

Reklama

stub 

všechny recenze uživatele

Podle mě parádní, vtipná nadsázka, která dovádí pravidla žánru do sebeparodického extrému a tím u mě dokázala dokonale zabodovat. Pobavilo mě množství originálních (či alespoň umně recyklovaných) a absurdních nápadů, zběsile "punková" výtvarná stránka, vyhroceně "béčkové" pojetí a především bizarní, ale dokonale promyšlené dějové zvraty. Že by Češi ztráceli svůj pověstný smysl pro recesi (kterou ostatně v tomto slova smyslu vymysleli, viz Vladimír Bor ad.)? ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, jsou zde dva tábory: První a to většina tyto opice odrovnala odpadem a odůvodnila, že to je neoriginální, blbé, stupidní atd, prostě něco jako Pokemoni. Druhá skupina zas tomu dala za plný počet a odůvodnila to všelijak a tak Já musím taky. Na Jetixu nádavají spousty animáků, jako malej bych ze všech bych nadšenej, ale jako velkej...je mě z nich na blití, fůj. Občas se však najde nějaký který mě dostane, ROBOBROUK NOVÁ ADAMSOVA RODINA a taky ROBOTÍ SUPER OPICE....Nevím proč, ale mě se ty seriály líbí. Už pár krát jsem o tom přemýšlel: co mě na tom braku může dostat, jak to že dám Vesmírným kanibalům a haldě dalším ***** a tím je pasuji na místo vedle Kubricka, Vláčila a jiným? Těžká to otázka pro sebe sama, na kterou hledám odpovědět.Nenacházím ji však stále. A proto zatím musím žít s tímto: prostě, pokud se na něco rád opakovaně podívám, baví mě to tak tvůrci udělali dobře svou práci a blbých pár hvězdiček by je určitě potěšilo. A navíc robotísuperopice mají své kouzlo. Animace je sice neoriginílní, zato celkově seriál má spád, humor se míchá s akcí a děj je na hraně epického příběhu o střetu dobra se zlem. Závěrem nehodlám nikoho odsuzovat, každý má svůj názor. Ale srovnávat opičky s Pokémony? Pokémoni jsou čistě pro malé haranty, né pro mě- není v nich žádná nadsázka s pomrkáváním na diváka, pořádná akce atd. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že je náhoda, že Mark Hamill dabuje záporáka, který dřív byl klaďas a chránil město? Že takhle debilní jméno vzniklo náhodně?? Že by se Bruce Campbell, Lance Henriksen a Robert Englund na tom podíleli, kdyby to byla taková píčovina??? /// Strašně popkulturních odkazů, vykrádačka všech známějších scifi, úžasně dementní (v nejlepším slova smyslu) stylizace. Např. cirkus nebo Halloweenské městečko mělo perfektní depresivní atmosféru a patří mezi mé oblíbené díly. Skvělý a opravdu epický příběh (po třech sériích). Je to geniální slátanina. Nebudu tu už plýtvat superlativy, každý si udělá názor sám (Pulp Fiction taky nesedne každému :)) ()

Zajímavosti (1)

  • Navzdory tomu, že se jedná o nejúspěšnější pořad od Jetix's Animation Concepts a navzdory pozitivním reakcím od kritiků i zahraničního publika byl seriál zrušen pro nízkou sledovanost a nízký prodej zboží s jeho tematikou. (Vitox)

Reklama

Reklama