Reklama

Reklama

Maléry pana Šikuly

  • USA Office Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Petr (Ron Livingston) pracuje jako počítačový programátor ve společnosti Initech Corporation. Jednoho dne však přeteče míra jeho trpělivosti a tak si řekne dost! Konec přesčasů a stresu v práci. Najednou má opět spoustu času na svou přítelkyni (Jennifer Aniston), v práci hraje počítačové hry a dokonce se odvážil říci svému podlézavému šéfovi, co si o něm opravdu myslí. Všechno vyvrcholí, když se rozhodne uskutečnit svůj ďábelský plán a ukrást technické plány společnosti. Podaří se mu to dříve, než ho práce opět pohltí? (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

genetique 

všechny recenze uživatele

Zrejme je treba na vlastnej koži pocítiť čo to znamená pondelková nechuť a celková apatia z práce. Ale napriek tomu ma táto pracovná sonda perfektne uvoľnila a to je to, čo som čakal. Navyše aj mini romantická zápletka pomohla, je vidno skúsenosť filmárov z priamych hlášok a nekonvenčného, inteligentného humoru. 75%. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Pod debilním překladem se nenachází další parodie s Leslie Nielsenem, nýbrž jiná, také povedená komedie s parodiemi nemající nic společného. Pracovat v americké kanceláři plné kobek, může vyvolat nepříjemné pocity a chuť oškubat svého chlebodárce. Zní to jednoduše že? Tato komedie ukáže jak na to a jaké starosti vás při tom mohou potkat. ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Vynikajici "korpo-bizar-komedie". Cast se opravdu povedl. Kdo stravil aspon nejaky cas v korporatnim open space pekle, uzije si o neco vice. Pokud navic ocenite i vyborny soundtrack plny hip-hopovych klasiku ala Geto Boys a par dalsich muzikalnich tresnicek ci necekanych kombinaci, neni co resit... :) ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, pohodová... a místy opravdu vtipná komedie. Tak třeba scéna s rozbíjením tiskárny je úplně dokonalá (představila jsem si, že taky vezmu basebalku a rozmlátim tu svojí zku****ou věčně nefungují a zasekávající se bednu s nápisem HP. Já ti dám, že se zaseknul papír!!!! Křach!!! A máš to...). Potom mě opravdu pobavil Gary Cole. "Mohl bys zařídit, abys tu byl v sobotu asi tak v 9?" Neustále držíc hrnek s logem firmy (btw i v té snové sexuální scéně). No a Peterovi opravdu tlustý stěny v bytě a jeho naprosto úchylně vypadající soused. No našlo by se toho rozhodně víc... "Ale aspoň sem nespal s Lumberghem!!" :D 65 % ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Chlapík pracuje v “ofise” a nenávidí to tam - svoju prácu a nadriadených. Firemný psychológ ho zhypnotizuje, aby sa uvoľnil, no pred ukončením hypnózy zomrie na infarkt a hrdina ostate v stave permanentnej uvolnenosti a celá robota mu je u prdele. Výsledok nie je ani zďaleka tak zábavný ako by sa čakalo, lebo humor sa stále drží dosť pri zemi a je veľmi civilný a skôr satirický ako výbušne smiešny. Taktiež chovanie hlavnej postavy sa postupne zmení z free týpka, čo si s ničím neláme hlavu na vychcánka plánujúceho okradnutie vlastnej firmy. Vo výsledku skôr rozporuplné dojmy, kde vynikajú jednotlivé scénky (najmä zamestnanecký posudok), ale celok je matný. 6-/10 PS: Účasť Jennifer Aniston je zaujímavé spestrenie. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Umístění souboru s virem v počítači Initechu je „C:/LR427/Virus_CDEF“. CDEF je ve skutečnosti virus, který roku 1990 postihoval počítače Macintosh. Způsoboval problémy se stabilitou systému a tiskárnou. (HellFire)
  • Film se velice dobře prodával na VHS a DVD. V USA se prodalo přes 2 600 000 kusů nosičů a v roce uvedení na zmiňované formáty patřil film do prodejnostní TOP 20 společnosti Fox. (DellEthing)

Reklama

Reklama