Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výkonný pracovník v reklamní agentuře Charles Schine (Clive Owen) je jen dalším člověkem z Chicaga, který každé ráno běží na vlak v 8:43, aby se dostal včas do práce. Když jej ale jednou nestihne a díky tomu se setká s Lucindou Harris (Jennifer Aniston), jeho život se nenávratně změní. Lucinda je šarmantní, krásná a svůdná. Přestože jsou oba v manželském svazku a mají děti, jejich vzájemná přitažlivost je neodolatelná. Společné obědy brzy přejdou v koktejly po práci a zanedlouho se už oba ocitají v hotelovém pokoji. Jejich zdánlivě bezchybný vztah se však radikálně změní v okamžiku, kdy do pokoje vtrhne brutální cizinec LaRoche a začne oba milence ohrožovat pistolí. Poměr se brzy změní v noční můru, která je mnohem nebezpečnější a násilnější, než si dokázali představit. Charlesův život začne být brzy plný podvodů, vydírání, násilí a zločinu. Vzhledem k nemožnosti svěřit se své ženě nebo kontaktovat policii se stává vězněm ve světě, který nepoznává, a v němž není po jeho předchozím životě ani památky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (329)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Aniston a Owen v napínavém thrilleru, jehož hlavními přednostmi je áčkové herectví, nepředvídatelné zvraty a napětí sledovat, jakže celý film dopadne? Jackpot! Derailed dokáže šikovně pracovat s napětím, postupně budovat atmosféru a přenést na diváka tu reálnou starost o hlavní postavu, což se poslední dobou u podobných žánrovek nestává, takže už jen kvůli tomu nejde jinak než hodnotit poctivou čtyřhvězdou. Povedená záležitost. (Ikdyž zkušený divák s trochou snahy ten zvrat prokoukne už na začátku:D) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Derailed je chytrý,napínavý a nervydrásající thriller, který od začátku chytne a baví až do perfektního finishe. Tenhle film mě totálně vykolejil!! Perfektní herecké výkony, úžasné,nepředvídatelné, šokující zvraty a super záporák. Tady opravdu nemám co vytknout a dávám plnou palbu. Už dlouho jsem neviděl takhle našlapaný thriller! ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ja som premyslal vselijako, ale zapletka ma milo prekvapila, v kratkosti povedane, necakal som to. Musim podotknut, ze film som videl v Nemecku pod nazvom ENTGLEIST-VYKOLAJENI, pricom som cesky nazov nepoznal, takze o nejakej HRE S NEVEROU teda myslienke o nejakom vydierani mi ani nenapadla. Najpodozrivejsi sa mi zdal byt trochu ten recepcny v hoteli, ale nech sa aj ti, ktori tento film este nevideli nechaju prekvapit. Clive Owen a Jennifer Aniston zahrali svoje ulohy velmi presvedcivo, takze pre milovnikov thrillerov odporucam. Nechcem premyslat nad tym, ako by dopadol zaver filmu, ak by to bolo v realite, ale bolo to dost zaujimave. Ja osobne by som siel na policiu uz davno, nedokazal by som zajst az tak daleko. _________ Clive Owen - (Charles Schine) +++ Jennifer Aniston - (Lucinda Harris) +++ Vincent Cassel - (LaRoche) +++ Melissa George - (Deanna Schine) +++ Addison Timlin - (Amy Schine) +++ RZA - (Winston Boyko) +++ Tom Conti - (Eliot Firth) +++ Xzibit - (Dexter) +++ Giancarlo Esposito - (Detectív Church) +++ Produkcia: Bob Weinstein, Harvey Weinstein, Lorenzo di Bonaventura +++ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Námět a pointa celého příběhu byla velmi dobře a dynamicky zpracována. Odhalení skutečností pro mě bylo docela překvapivé a lehce šokující. Mnozí zřejmě vytušili již dříve, jak se věci mají, ale mě vše bylo vyjasněno až teprve v oné scéně. Film obsahuje spoustu skvělých scén a dialogů. Uvažuji však, jaká by Hra s nevěrou byla bez přítomnosti Clivea Owena a Vincenta Cassela. Pánové jakoby se předháněli v tom, kdo bude skrze obrazovku vysílat silnější charizmatické výboje:) Oba jsou uchvacující, ale Vincent, to je prostě démon. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Soudě alespoň podle počtu komentářů, tento film díru do světa českých kin neudělal. Dva měsíce v kině a pět komentářů? 45 hodnocení? Hm. A možná to hovoří za vše. Přesto se ho teď budu na několika málo řádcích tak trochu zastávat. Jo, všechno už jsme stokrát viděli jinde a je to strouhání jedné a té samé tužky pořád dokola. Najednou prostě ostrouháte všechno a jste z toho pěkně vykolejení (zdravím slovenské producenty a smekám za dokonalý překlad - vážně nevím, jestli trumfli svou ujetostí ty české). Ale - kdy už někdo natočil tenhle typ thrilleru dobře? Já pátrám v paměti a objevují se mi tam názvy jako Mlčení jehňátek, Obvyklí podezřelí, Sedm, Uprchlík (ten se krčí u schodů a kouká na ty předchozí se zakloněnou hlavou), ale to je všechno tak trochu jiná mísa. A někomu se to třeba jednou povede... Derailed u mě boduje díky Clivu Owenovi, on prostě umí, Jennifer Aniston je docela dobře rozpačitá, role jí celkem sedla, a máme tu docela "sympatického" zloducha se skvělým akcentem. Dobře rozdané karty. Pak přijde pár zvratů, které jsou někdy znamenitě podány a jindy podstatně hůře, ale tenhle vlak dojede až do cíle celkem bez zpoždění. Jistě, kvalitu tohoto snímku divák ocení spíše u televizoru než v kině, protože scénář je místy tupý a z Charlese Schinea dělá totálního tupce, ale při potencionální nerozhodnosti ve vaší půjčovně nebude až takový průšvih, když vaše ruka sáhne právě po téhle věcičce. Tři a půl. [březen 2006] ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Okrem amerického štátu Illinois prebiehalo natáčanie aj vo Veľkej Británii. (MikaelSVK)
  • Švédský režisér Håfström snímkem v podstatě debutoval v mezinárodních vodách. Do té doby natočil několik televizních projektů, drama Ondskan (2003) s nominací na Oscara v kategorii Nejlepší zahraniční film, či zatracovaný horor Duch jezera (2004). (imro)
  • Producent Lorenzo di Bonaventura čítal obsah knihy Jamesa Siegela počas vianočných sviatkov. Nemohol sa od nej odtrhnúť a hneď si ju predstavoval ako film. Keď zistil, že práva na sfilmovanie sú ešte voľné, hneď ich zakúpil. (ash99)

Reklama

Reklama