Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

mls 

všechny recenze uživatele

Málo kedy si zapamätám meno hlavného predstaviteľa vo filme. Možno tak vo filmoch ako je Forrest Gump.:) O priemerných filmoch akým 101 Dalmatíncov určite je ani nehovorím. Práve preto je zaujímavé, že meno Cruela Devil si pamätám dodnes aj po X rokoch. Ak máte náhodou menej ako desať rokov, tak tá teta na vás hlboko zapôsobí. Ono totiž nie každý vám chce pozabíjať všetkých 101 dalamtíncov, ktorých si počas filmu tak obľúbite a osvojíte. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů mého dětství. Miloval jsem ho, jakmile skončil, přetočil jsem kazetu a zapl znovu. Nyní jsem si to snad po deseti letech zopakoval a musím říct, že nostalgie funguje jako sečná zbraň výborného zážitku. PS : Stejně jsou prostě nejlepší Dr. House a Weasley senior :D ... 100% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. Cruella De Vil - Dr. John ,2. One Hundred and One Dalmatians ,3. The House of De Vil (Cruella's Catwalk) ,4. Daisy Daisy (Anita Goes Swimming) ,5. The Wedding ,6. Going to Have a Puppy ,7. Birth (15 Puppies)/The Heist ,8. Kipper the Die Hard Dog ,9. Woof on the Roof ,10. Rescue ,11. Kipper Finds the Puppies ,12. Pup, Pup, Pup, Pup, Puppies ,13. Reunion in the Barn ,14. Puppies in the Mist ,15. Home (One Big Happy Family) , ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Pěkný film, který je pro mě druhým nejoblíbenějším vánočním hned po Home Alone. Animovaná verze je samozřejmě daleko lepší, ale to nemění nic na tom, že tohle je vydařený film. Ale všem je jasný, že dalmatici jsou lepší živí než kreslený. Každopádně jde o příběh o punťíkatých pejscích, kteří uniknou nebezpečí v podobě Cruelly De Vil a dvou neschopných zlodějů. Tato komedie vás dostane především pokud jí znáte od dětství. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Auto, které Cruella DeVil vlastní, je Panther DeVille. (Teres)
  • Jasper (Hugh Laurie) v jedné ze scén stojí na střeše starého sídla. Na konci filmu pak můžeme spatřit kulhajícího psa Kippera. V knižní novelizaci je pasáž, kdy Jasper s pistolí v ruce zastrašuje Kippea a ten následně spadne ze střechy. (fiLLthe3DD)
  • Počítačová hra s dalmatíncami v hlavnej úlohe s Cruellou ako hlavným záporákom na základe úspechu filmu skutočne vyšla. V roku 1997 Disney vydal hru "101 Dalmatians: Escape From DeVil Manor" na počítač a finálny level má presne tú podobu, ktorá je odprezentovaná vo filme. (matthew.17)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno