Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

gurmanik 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby mi bylo 12, tak je tohle ten největší odvaz a fakt hustej nářez. Jenže mi 12 není a tak jsem vlastně až tak moc nebavil. Výstupy Jamalla a toho druhýho, už si nepamatuju, jak se jmenoval, mě opravdu nepobavily. Všechno to bylo tak nějak moc praštěné, což mi obvykle nevadí, ale tady mi to nějak nelícovalo. Přitom rozjezd byl slušný, aneb týpek co hoří a vyskočí z okna.. jenže pak film vyšuměl a neusnul jsem jenom díky Rammsteinům, kteří mě "probudili". 20% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Uletená komédia, s tupým humorom a výbornou ústrednou dvojicou. Tak isto ako aj v hudbe, aj tu dokazujú že sú skvelí showmani. Herecké kreácie niekedy sília ale z celkom jednoduchého príbehu tým dokažú spraviť neuveriteľnú zábavu. Ajkeď skôr pre tých čo obľubujú prehúlené komédie. Áno, nejde o nič objavné, no pre mňa tu bolo merítkom kvality koľko krát som sa z chuti zasmial a nostalgický pocit. Voľakedy som How High pozeral skoro každý víkend. A ak nie celý tak aspoň najkultovejšie scény. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

V pomyslném souboji s neméně známým Zahulíme uvidíme u mě tohle dílko jasně prohrává. Pravda, Afroameričané to umí rozbalit, nebo v tomto případě také ubalit, možná s ještě větší vervou než Asiaté a jejich travka má možná ten správný říz, ale doprovodný humor je místy dost trapný a postupně i čím dál více nenápaditý. Jediné co tedy drží tuto komedii nad vodou je docela povedená zápletka a dvojice hlavních hrdinů, kteří na Harvard přišli dělat všechno možné, jen ne pilně studovat. 55% ()

drexik 

všechny recenze uživatele

A co Jamal je to hodnej kluk, že jo. Hodnej?! Zeptej se ho proč jsem minulej tejden odřekla pedikúru.... abych ho vyzvedla na fízlárně. ...Ale mami to ti lhali! Lhali! Našli u tebe přece trávu, nebo ne?! Nebyla moje! A podívej se co jsem našla u tebe v ložnici. Ale..Prosím tě mami, tohleto je lampa ... tady se to zapíná a vypíná ... Je to lampa. :D :D :D Best huličská komedie ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

no tak že nejde o nějakou inteligentní komedii, to lze asi vytušit i z názvu, takže asi netřeba povídat o tom, že tu je těžen humor z kolikrát iracionálních situací, které většinou nějak souvisí s hulením, ale tak co, i dávka podobných filmů je občas potřeba, no a tenhle se na rozdíl od jiných podobných i celkem povedl. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Silas a Jamal vykopali mŕtvolu amerického prezidenta J. Q. Adamsa v neznámom cintoríne. V skutočnosti je pochovaný v kripte v kostole. (DonParegio)
  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)

Reklama

Reklama