Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příběh, postavy, hudba, nápady tvůrců -animace některých postav, to jak ty zvířata vypadají, vlastně animace celkově trošku zaspala/// Ze začátku jsem hodně kroutil hlavou, jak si tvůrci mohli dovolit vytvořit něco takového. Ale ono je to ve výsledku hodně zábavné a netradiční a musím říct, že se tu najde několik (a to je malé číslo), no spíše hodně malích fórků. Hlavně akčnější závěr graduje. Celkově je to děsněj úlet a težko soudit, jestli to není vhodnější spíš pro dospělé. Příjde mi, že děti by nemuseli všechno správně pochopit. Já se ovšem bavil./// Celkem 73%/// ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Animák o krávách a býcích, takže tak trochu kravina. Býci budou asi transky, protože mají vemena a můžete je tak asi i podojit, což bych u českých býků raději nezkoušel. Ale když můžou mít v Rakousku fialovou krávu Milku, tak proč by v Německu nebo USA nemohli mít býka s vemenem. Spíše bych to ale tipoval na amíky, protože ti musí mít vždy něco navíc před zbytkem světa. Tak hodně štěstí při dojení cowboyové, ať nesáhnete vedle. Je ale také možné, že měli tvůrci v dětství jen vadné zvukové obrázkové leporelo se zvířátky, made in vietnamská tržnice, u něhož kravička dělala ÍÁ, kočička dělal ÍÁ, pejsek dělal ÍÁ a jen oslík dělal PÍP... ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Pouze průměrný animovaný film, který svou animací v dnešní velké konkurenci podobných filmů, ani moc nezaujme. Je pravda, že se zde našlo několik povedených bláznivých scének, jako třeba jízda v autě, a zajímavých štěků, ale celkový příběh nebyl nikterak silný. Celkový dojem z filmu navíc kazí fakt, že býci měli vemena. To opravdu tvůrci nedali a celkem se svými znalostmi ztrapnili. ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Když ponechám stranou srdcobolné scény a nezbytné morální ponaučení, tak musím říct že jsem se už dlouho u animáku tak nezasmála. Potrestání výrostka, krávy řídící auto plus honička s policajty, zvířectvo na harlejích...To byla sranda. Jednodušší animace mi tu nevadí. Být o patnáct let mladší, tak řičím nadšením. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je koncipovaný pro mladší publikum, ale tak snad malý děti nejsou až zas tak retardovaný, aby nepoznali, že když se postava jmenuje Oťas a má mužskej hlas, tak že by neměla mít vemeno a neměla by vypadat jako kráva, ale tenhle film očividně tvořili jedinci, co si pod pojmem kráva představí flákotu na talíři a netuší, že by to mělo být ženskýho rodu, no ale budiž, nicméně i jinak to je celý dost pochybný úrovně, i když pominu, že ta nejzlejší postava se jmenuje Ríša a vypadá jak kojot Wilda a tak jediný co tohle zachraňuje od naprostýho pádu do žumpy mezi německý romantický skvosty z hor, je zábavnost a tu a tam vtipnost ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)
  • Ve filmu nemají vemena jen krávy, ale i býci. Nickelodeon ve svém časopise "Nick Magazine" později vysvětlili, že to bylo záměrně, protože režisérovi tato myšlenka připadala vtipná. (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)

Reklama

Reklama